Setari Cookie-uri

Mesajul INCREDIBIL postat de Oana Zavoranu la nici o luna de la moartea mamei sale

Oana Zavoranu marturiseste ca este mai fericita ca niciodata. Mesajul cu care si-a socat fanii.

La nici o luna de la moartea mamei sale, Oana Zavoranu isi anunta fanii de pe Facebook ca este mai fericita ca niciodata.

Vedeta lucreaza la noi proiecte si se pare ca acestea o tin ocupata; de asemenea, planurile ei incep sa dea rezultate.

"Sunt fericita, fericita, fericita... si foarte obosita - ca sa fiu sincera. Si am in continuare foarte multe lucruri de rezolvat. Nu-mi mai vad capul de cate probleme trebuie sa ma ocup de una singura. Noroc ca am cea mai buna echipa din lume, insa tot eu sunt deasupra tuturor.

Sunt plina de putere, am doua zile de odihna, apoi o iau de la capat cu multa energie." - este mesajul postat de Oana Zavoranu pe reteaua de socializare.

Mai mult, se pare ca fosta actrita se gandeste sa isi schimbe si numele - din Oana Zavoranu sa se numeasca Oana Banicioiu.

Marioara Zavoranu, mama Oanei Zavoranu, s-a stins din viata vineri, 17 aprilie.

Citește și:

Se pare ca Marioara se afla pe patul de spital de trei luni, perioada care a fost foarte dureroasa pentru ea. La inceptul anului 2015, mama Oanei Zavoranu a suferit o interventie chirurgicala pentru indepartarea unui rinichi; pe langa aceasta problema, ea se lupta si cu diabetul.

Marioara Zavoranu a murit fara a vorbi cu fiica sa; dupa repetate randuri in care a incercat sa se impace cu Oana, aceasta nu a vrut sa stie absolut nimic de cea care i-a dat viata.

sursa imagini interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
13 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.