Setari Cookie-uri

Video: Noul videoclip al Deliei cu Carla's Dreams este DE VIS

Ne place foarte mult noua piesa a Deliei lansata in colaborarea cu trupa Carla's Dream.

comunicat de presa:

Carla’s Dreams, artistii nonconformisti din Republica Moldova, si patimasa Delia lanseaza single-ul si videoclipul “Cum ne noi”.

Piesa a fost compusa de baietii de la Carla’s Dreams, iar producatorii sunt Play & Win. Videoclipul “Cum ne noi” a fost filmat in Bucuresti, in regia lui Bogdan Daragiu, cu care Delia a mai lucrat pentru piesa “Inima nu vrea”, in colaborare cu Horia Brenciu.

Ne-am dorit de muult timp o colaborare cu Delia, nu doar pentru ca este o prezenta exceptionala in muzica romaneasca, ci si pentru ca reprezinta, atat pentru noi, cat si pentru multi altii, un standard al vocii feminine. In timp ce am lucrat impreuna, lucrurile s-au legat frumos, o energie si o chimie extraordinare. Ce sa mai... Delia! Suntem mandri sa va prezentam o piesa asa cum am vazut-o si am simtit-o noi!”, au declarat Carla’s Dreams.

Citește și:

Carla’s Dreams sunt niste artisti cu care ma inteleg foarte bine, sunt speciali si deosebiti in peisajul muzical romanesc. "Cum ne noi" e o piesa buna si e scrisa chiar de catre ei. Imi place sa colaborez cu ei, drept pentru care, urmatorul meu single e scris tot de catre Carla’s Dreams si e diferit fata de tot ce exista momentan pe radio, este o piesa curajoasa. La filmari a fost funny, nu am simtit presiune ori stres de niciun fel”, a spus Delia.

Carla’s Dreams sunt cei care ne-au obisnuit sa fim altfel, transmit un mesaj ferm – tu esti Carla’s Dreams. Unul dintre cele mai controversate proiecte muzicale din Republica Moldova si Romania, Carla’s Dreams nu sunt niste simpli artisti, ci si vocea tinerilor pe care acestia i-au obisnuit cu piesele lor sincere si uneori prea directe.

Citește și:

Proiectul Carla’s Dreams a devenit cunoscut datorita colaborarii cu INNA pentru piesa “P.O.H.U.I.”, un hit incontestabil in Romania, precum si featuring-ului cu Loredana Groza pentru “Lumea ta”. In 2014, lanseaza in fata a mii de fani albumul “Da.Nu.Na”

Piesa “Cum ne noi” este lansata de Global Records si Cat Music.

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.