Setari Cookie-uri

Video: Aceasta este cea mai asteptata melodie a verii 2015

Multi spun ca aceasta piesa este hitul verii 2015. Din pacate ea suna fix ca o manea.

comunicat de presa:

Boier Bibescu a schimbat mireasa pentru clipul “Imi e dor”, dar si-a pastrat nasii celebri – Alex Velea si Antonia.

Chiar daca in urma cu o luna Boier Bibescu a spus “Da” in mod oficial, artistul a intrat atat de mult in starea de petrecere incat a recreat unele momente speciale din propria nunta pentru videoclipul noului lui single, “Imi e dor”, un featuring cu Alex Velea.

In regia lui Dan Petcan, clipul ne arata cum traditia poate fi schimbata, asa ca daca eram obisnuiti cu ideea ca mireasa este cea furata, de data aceasta, cel rapit a fost Boier Bibescu. “Vinovat” de acest lucru este chiar Alex Velea care, pe langa prieten vechi si colaborator pe plan profesional, este si nasul de cununie al lui Boier Bibescu.

Despre noul lui single si clip, in care apare si Antonia, nasa de cununie a artistului, Boier Bibescu marturiseste: “Videoclipul reda o parte din viata mea, mai ales ca am inserat cel mai important moment de pana acum, nunta. Ne-am distrat foarte tare la filmari, insa imi pare rau ca sotia mea nu a putut fi acolo, dar a lipsit motivat. Bebelusul nostru este mult mai important.

Citește și:

Incantat de colaborarea pe care o astepta de ceva vreme, Alex Velea spune despre povestea clipului: “Acest videoclip iti aduce vara in casa, te bucura si iti reaminteste ca viata e frumoasa.”

Pentru a reda cat mai mult din atmosfera de party care a avut loc la nunta oficiala, Boier Bibescu a filmat videoclipul chiar in acelasi loc unde s-a desfasurat nunta cu Alina, sotia lui, mai precis la Reyna Events.

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.