Setari Cookie-uri

Reteta Antoniei: Cum sa prepari inghetata raw vegana?

Antonia ne prezinta cea mai buna reteta de inghetata: este obtinuta doar din ingrediente naturale.

comunicat de presa:

Antonia recunoaste ca dulciurile sunt pasiunea ei vinovata, iar alaturi de Anca Alungulesei, fondatoarea primei cofetarii-ceainarii raw-vegane din Romania, cantareata a descoperit ca poti prepara dulciuri care sa fie si foarte gustoase si foarte sanatoase.

Si ce poate fi mai potrivit pentru vremea de vara decat o inghetata, preparata insa fara frisca, smantana, oua sau zahar. Antonia a invatat de la Mademoiselle Coco reteta unei inghetate sanatoase si usor de preparat, “un desert exotic care se face in cinci minute, dar se mananca in doua”, dupa cum glumeste cantareata – inghetata de mango si ciocolata decorata cu trandafiri. Nerabdatoare sa invete sa prepare sortimentele de inghetata, dar mai ales sa guste din produsul finit, Antonia s-a dovedit un foarte bun ucenic in bucataria raw vegana a lui Mademoiselle Coco, dar un si mai bun degustator al rafinatului desert gatit alaturi de Anca Alungulesei. Fructe de mango congelate, banana congelata, miere, vanilie, sare de Himalaya si delicioasa cacao cruda – care are proprietati afrodisiace! – a avertizat Anca Alungulesei – au fost singurele ingrediente folosite la aceasta inghetata.

Citește și:

Rezultatul final a fost intampinat cu strigate de incantare de Antonia. Despre elementele de décor ale acestui spectaculos tip de desert – trandafirii – Antonia a marturisit ca a mai gustat o data, tot la Rawcoco. Iar dupa o scurta dilema morala - “Sunt prea frumosi! Sa-i mananc sau nu?” – bucuria de a putea degusta un desert perfect a invins! In afara de savoarea deosebita, ingredientele acestei inghetate au un efect deosebit asupra sanatatii. Aceasta pentru ca fructul de mango alcalinizeaza organismul, scade nivelul colesterolului, imbunatateste digestia si vederea si curata pielea. Bananele se numara printre cele mai nutritive fructe pentru ca sunt bogate în vitamine (acid folic, vitamina C, A, E, B6), minerale (potasiu, sodiu, fier, calciu, magneziu, cobalt, fosfor, zinc, crom), zaharuri, fibre si proteine.

Citește și:

La toate acestea se adauga proprietatile pe care le are cacaua - antioxidante, are mult magneziu, este bogata in flavonoizi si regleaza nivelul colesterolului. Iar daca se ia in calcul si faptul ca pudra de cacao cruda stimuleaza productia de hormoni ai fericirii, cu atat mai bine se intelege reactia extaziata a Antoniei cand a gustat din inghetata preparata de Anca Alungulesei.

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.