Setari Cookie-uri

Jojo lanseaza GRAMALDY BY JOJO. Uite cat de frumoase sunt bijuteriile

Jojo (Catalina Grama) lanseaza colectia de bijuterii de aur, Gramaldy.

comunicat de presa:

Jojo- Catalina Grama si-a prezentat pentru prima data in public colectia de bijuterii de aur, Gramaldy, un brand de suflet care s-a nascut din pasiunea actritei pentru bijuterii si pietre pretioase. Bijuteriile fine de aur din vitrina decorata cu orhidee albe au atras atentia tuturor invitatilor si mai ales complimentele vedetelor prezente la evenimentul de moda de zilele trecute.

foto: catalinagrama.com

Alina Eremia, Anca Lungu, Irina Mohora si Cristina Soloc au felicitat-o pe Jojo, iar Andreea Marin a scris pe pagina ei de Facebook: “Am fost bucuroasa sa o intalnesc pe Jojo, sa ii admir noua colectie rafinata de bijuterii".

A fost cea mai frumoasa seara de vara! Flori, bijuterii, praline si prieteni cu care am putut impartasi toate aceste minunatii. Sunt foarte fericita ca bijuteriile Gramaldy au avut succes inca de la prima lor aparitie. Am crezut intotdeauna in energia buna a pietrelor pretioase. Prima creatie a fost un inel si de acolo s-a dezvoltat colectia, au aparut cercei, coliere, bratari, iar ideea de la care am pornit este de continuitate, nesfarsit, acesta este si simbolul Gramaldy”, declara Jojo- Catalina Grama.

Citește și:

Bijuteriile create de Jojo sunt fine, pretioase, usor de purtat, pot deveni accesorii pentru orice tip de tinuta, de zi sau de seara. Mama Catalinei este cel mai mare sustinator al ei si a fost prima care a primit un inel Gramaldy: “In curand voi lansa colectia de vara, cu o tematica boema, care sper sa va incante, eu sunt indragostita iremediabil deja. Mai multe detalii puteti gasi pe blogul meu, www.catalinagrama.com”, adauga Jojo.

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.