Setari Cookie-uri

Dieta lui Audrey Hepburn, cea mai frumoasa femeie din lume

Afla ce manca Audrey Hepburn, cea mai frumoasa femeie din lume.

O noua carte scrisa de Luca Dotti, unul dintre cei doi fii ai actritei Audrey Hepburn, considerata a fi una dintre cele mai frumoase femei din lume din ultimele sase decenii, dezvaluie ca artista nu renunta niciodata la micul dejun, postea o data pe luna si manca zilnic ciocolata, potrivit Mediafax.

In cartea "Audrey at Home. Memories of My Mother's Kitchen", aparuta anul acesta, Luca Dotti povesteste viata mamei sale, incluzand si cateva retete ale mancarurilor ei preferate, printre care se numara cartofii copti si somonul la gratar, dar si secrete ale siluetei sale, informeaza dailymail.co.uk.

Printre metodele folosite pentru a se mentine in forma se numarau detoxifierea lunara si micul dejun constand in hrana sanatoasa.

"Mama, ca un medic intelept al familiei, credea in beneficiile unui mic dejun bun - nu-l rata niciodata - si nici la ziua ei de detoxifiere, tinuta o data pe luna, cand manca doar iaurt si mar razuit", noteaza Luca Dotti in cartea sa.

Citește și:

In acelasi volum, fiul actritei vorbeste despre viata dura traita de copilul Audrey Hepburn in timpul ocupatiei naziste din Arnhem, Olanda, intre anii 1944 - 1945, si efectul pe care a avut-o aceasta asupra perceptiei sale despre mancare.

"Mancam urzici si toata lumea incerca sa fiarba iarba, pe langa lalele, dar nu le puteam suporta", este marturia lui Hepburn despre perioada de infometare, care se hranea cu andive, bulbi de lalele si bea foarte multa apa.

Supravietuind ocupatiei germane, la 16 ani, Audrey Hepburn cantarea 40 de kilograme si suferea de astm, icter, anemie acuta si o forma grava de edem.

Luca Dotti mai dezvaluie in cartea sa ca anii in care acesteia i-a lipsit hrana nu au oprit-o de la a-si ingadui mancarurile preferate tot restul vietii. Ciocolata se afla mereu la indemana acesteia, iar tortul de ciocolata cu frisca era unul dintre deserturile preferate pe care le pregatea ea insasi.

Citește și:

Nascuta la 4 mai 1929, Audrey Hepburn a incetat din viata la 20 ianuarie 1993, la varsta de 63 de ani. In ultimii ani ai vietii sale s-a dedicat muncii in scop umanitar depusa in calitate de ambasadoare a bunavointei din partea UNICEF.

foto prima pagina: Audrey Hepburn, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.