Setari Cookie-uri

Naomi Campbell, condamnata la sase luni de inchisoare cu suspendare

Naomi Campbell, din nou probleme grave cu legea. Ce a mai facut de data asta?

Modelul britanic Naomi Campbell a primit o pedeapsa de sase luni de inchisoare cu suspendare, dupa ce, in august 2009, a atacat un paparazzo care incerca sa o fotografieze impreuna cu fostul ei iubit, miliardarul rus Vladimir Doronin, informeaza Mediafax.

Modelul in varsta de 45 de ani a fost gasita vinovata de o instanta din Sicilia, pentru atac asupra lui Gaetano Di Giovanni, cel care s-a ales cu o zgarietura la nivelul ochilor, dupa ce Campbell l-a lovit cu geanta, informeaza site-ul femalefirst.co.uk.

Se pare ca Naomi Campbell a incercat, prin avocatul sau, Guido Carlo Alleva, sa opreasca acest proces, invocand faptul ca legea s-a schimbat, din 2009.

Desi starul ajunsese la o intelegere cu fotograful, iar acesta isi retrasese acuzatiile, judecatorul Francesco Massara a dispus ca procesul sa continue, din cauza acuzatiilor grave, potrivit agentiei de presa Ansa.
Aceasta nu este pentru prima data cand Naomi Campbell este implicata in incidente de acest fel, ea are in spate un sir lung de probleme cauzate de temperamentul vulcanic, fiind acuzata de multe ori de agresiune de fostele ei angajate si asistente. In 2008, top-modelul britanic si-a recunoscut vinovatia dupa ce a agresat doi politisti, intr-un incident in urma caruia modelul a primit, pe viata, interdictia de a urca la bordul aeronavelor companiei British Airways.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.