Setari Cookie-uri

Foto: Divorteaza dupa 13 ani de casnicie. Motivul este incredibil

Cantareata a depus actele de divort punand astfel capat unui mariaj care a durat 13 ani.

Cantareata americana Gwen Stefani, solista trupei No Doubt, a depus actele prin care solicita divortul de sotul ei, rockerul Gavin Rossdale, punand astfel capat unui mariaj care a durat 13 ani, au anuntat luni mai multe publicatii din Statele Unite, citate de Reuters, informeaza Mediafax.

In documentele depuse la tribunal, Gwen Stefani, in varsta de 45 de ani, a invocat motivul clasic al diferentelor ireconciliabile si a cerut ca ea si sotul ei sa imparta custodia celor trei copii ai cuplului - Kingston, in varsta de 9 ani, Zuma, in varsta de 6 ani, si Apollo, in varsta de 1 an -, potrivit unor articole publicate pe site-urile TMZ.com si People.com.

Gurile rele spun ca motivul real pentru care artista s-a despartit de sotul ei este faptul ca acesta i-a fost infidel.

Gavin Rossdale, in varsta de 49 de ani, a depus la randul sau o cerere de divort in aceeasi zi si a cerut tot custodie comuna, precizeaza TMZ.com.

Citește și:

Relatia dintre Gwen Stefani si Gavin Rossdale a inceput in urma cu doua decenii, atunci cand trupa lui Gwen Stefani, No Doubt, a sustinut un turneu comun cu trupa lui Gavin Rossdale, Bush, in anul 1995, relateaza People.com. Cei doi cantareti au avut o relatie de sase ani inainte de a se casatori, in anul 2002.

"Desi noi doi am luat de comun acord decizia de a nu mai fi parteneri intr-o casatorie, vom ramane parteneri in ceea ce priveste calitatea de parinti si ne-am luat angajamentul de a-i creste impreuna pe cei trei fii ai nostri intr-un mediu fericit si sanatos", au precizat pentru site-ul revistei People cei doi artisti intr-o declaratie de presa comuna.

sursa foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
5 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.