Setari Cookie-uri

Foto: Sharon Stone a pozat complet GOALA la 57 de ani

Sharon Stone, in varsta de 57 de ani, a pozat nud pentru coperta editiei americane a Harper's Bazaar.

Sharon Stone, in varsta de 57 de ani, a pozat nud pentru numarul din luna septembrie al editiei americane a revistei Harper's Bazaar, celebra actrita vorbind in paginile acestei publicatii si despre momentele dramatice prin care a trecut, in 2001, dupa ce a fost diagnosticata cu anevrism cerebral, informeaza Mediafax.

Considerata a fi o actrita de prim rang din industria cinematografica de la Hollywood, Sharon Stone apare complet dezbracata in acest pictorial alb-negru realizat de fotograful Mark Abrahams pentru cel mai recent numar al editiei americane a revistei Harper’s Bazaar.

In interviul care insoteste pictorialul, Sharon Stone vorbeste deschis despre gravele probleme de sanatate cu care s-a confruntat in anul 2001, cand a fost la un pas de a-si pierde viata, si despre modul cum si-a reconstruit ulterior viata si cariera.

Citește și:

In 2001, Sharon Stone a fost spitalizata din cauza unui anevrism cerebral - o hemoragie in creier, care poate sa provoace un accident vascular cerebral -, dupa ce acuzase o serie de migrene puternice.

Actrita a povestit ca incepuse sa se simta rau cu trei zile inainte sa mearga la spital, in 2001, si, dupa ce a suferit un accident vascular cerebral, si-a pierdut cunostinta. "Cand mi-am revenit, doctorul statea aplecat deasupra mea. L-am intrebat: 'Voi muri?'. Si el mi-a spus: 'Ai o hemoragie in creier'. Am spus: 'Ar trebui sa o sun pe mama' si el mi-a raspuns: 'Ai dreptate. Ai putea sa iti pierzi curand abilitatea de a vorbi'", si-a amintit Sharon Stone, potrivit harpersbazaar.com.

Ea a mai spus ca a avut nevoie de doi ani pentru a se reface. "Am simtit ca intregul meu ADN s-a schimbat", a mai spus actrita, precizand ca inteligenta sa emotionala a devenit mai bine conturata. "Am ales sa muncesc din greu pentru a deschide alte parti din mintea mea. Acum sunt mai puternica. Si pot sa fiu extrem de directa. Acest lucru sperie oamenii, dar cred ca asta nu este problema mea", a spus actrita.
Sharon Stone a vorbit in interviu si despre pictorialele nud pe care le-a realizat de-a lungul timpului. Primele fotografii in care a aparut nud au fost realizate in 1990, pentru revista Playboy, cand Sharon Stone incerca sa isi stimuleze cariera.

Citește și:

Potrivit actritei, inainte sa realizeze pictorialul pentru Playboy, toata lumea ii spunea ca nu este suficient de atractiva pentru a primi roluri importante. Imediat dupa aparitia in Playboy, Sharon Stone a fost cautata de regizorul Paul Verhoeven, care a distribuit-o in celebrul film "Instinct primar/ Basic Instinct", din 1992, iar actrita a devenit celebra pe plan international.

Totodata, Sharon Stone spune ca este constienta de faptul ca perfectiunea este o iluzie la orice varsta. Insa, actrita precizeaza ca ii este mult mai usor sa pozeze nud in prezent, decat atunci cand a realizat seria de fotografii pentru Playboy.

Ea a mai spus ca isi da seama si de faptul ca fundul sau nu arata asa cum ar trebui, insa a precizat ca nu incearca sa aiba cel mai grozav aspect din lume. "La un anumit moment incepi sa te intrebi: 'Ce este cu adevarat sexy?' Nu este vorba numai despre cat de fermi iti sunt sanii. Este vorba despre a fi constienta de propria persoana si de a te distra si de a te simti bine cu tine insati", a mai spus Sharon Stone.

Citește și:

Pe de alta parte, in interviul publicat de Harper's Bazaar, Sharon Stone vorbeste si despre cariera sa. In acest sens, in aceasta toamna, Sharon Stone va juca in serialul de televiziune "Agent X", un show TV inspirat din activitatea agentilor din serviciile secrete americane, ce va fi produs si difuzat de televiziunea TNT. Sharon Stone va fi si producator executiv al acestui serial, in care va interpreta rolul vicepresedintelui Statelor Unite, Natalie Maccabee.

sursa imagini interior si prima pagina: Instagram

Vizionare placuta


Kudika
18 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.