Setari Cookie-uri

Noul videoclip al Alexandrei Stan iti va da fiori

Motive sa ascultam noul single al lui Dorian feat. Alexandra Stan.

comunicat de presa:

Se spune ca “opusele se atrag”. E aproape irelevant sa cautam #motive pentru a intelege de ce. Conteaza mai putin daca e scris in ADN-ul nostru sau e pur si simplu chimie. Asa este dragostea - enigmatica si, de cele mai multe ori, inexplicabila. Dar cum viata nu ofera niciodata garantii, orice iubire, nu conteaza cat de puternica, se poate transforma in poveste la fel de repede cum a prins viata. Cand magia dispare, cei doi devin simple „personaje de filme, carti sau strofe de rap”, asa cum spun si versurile piesei „Motive”, noul single al lui Dorian in colaborare cu Alexandra Stan.

„Este o piesa puternica, cu mult caracter. Exact ca un montagne russe trece de la sensibilitate la furie, ca intr-un final sa descrie acceptare. Din start am vrut sa fie ceva aparte, asa cum v-am obisnuit si pana acum.

Citește și:

Piesa este produsa de Andrei "RURD" Mihai iar liniile melodice sunt compuse alaturi de Elena Morosanu.
Vocea Alexandrei s-a potrivit perfect pe refren si a reusit sa transmita acea sensibilitate speciala de care aveam nevoie.”, a spus Dorian.

La randul ei, Alexandra Stan marturiseste:

"Cand am ascultat piesa, mi-a placut din prima. A fost, pur si simplu, dragoste la prima vedere. Mi-a placut partea pe care mi s-a propus sa o cant si chiar mi-am intrat foarte bine in rol la filmari", incheie artista.
Mesajul piesei este pus in evidenta foarte bine si de videoclipul care poarta semnatura lui Ionut Trandafir. Dramatismul si sensibilitatea versurilor sunt accentuate de spatiul ales pentru filmari: un peisaj urban, pustiu, vazut in contraste puternice de lumina si intuneric.

Single-ul este compus in studiourile HaHaHa Production si lansat in coproductie cu Global Records.

Citește și:

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.