Setari Cookie-uri

Brad Pitt, declaratie INCREDIBILA despre sotia lui, Angelina

Mesajul lui a devenit viral. Toti barbatii ar trebui sa citeasca asta.

Actorul american Brad Pitt spune ca a fost surprins de cat de mult i-a placut sa lucreze pentru sotia sa, Angelina Jolie, care a regizat noul film al cuplului, lungmetrajul "By The Sea", informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Cei doi actori au inceput sa lucreze la acest film, turnat in Malta, la scurt timp dupa ceremonia lor de nunta, organizata anul trecut in Franta. Angelina Jolie este atat regizoare, cat si protagonista a filmului "By The Sea" - in care vedeta hollywoodiana joaca alaturi de sotul ei din viata reala -, despre un cuplu care intampina probleme in casnicie.

Brad Pitt a laudat talentul regizoral al Angelinei Jolie si a spus ca i s-a parut extrem de "sexy" sa primeasca pe platoul de filmare indicatii si ordine de la sotia sa.

"E surprinzator cat de mult mi-a placut modul de a regiza al sotiei mele. E hotarata, incredibil de intuitiva si chiar pot sa spun foarte sexy in acea postura. Am incredere totala in ea. Am jucat din instinct pur. Angie si eu am trecut impreuna prin prea multe lucruri si ne intelegem mult prea bine pentru a ne pune intrebari despre viitorul nostru", a declarat Brad Pitt pentru revista V.

Citește și:

Totusi, starul american are anumite dubii in ceea ce priveste decizia de a renunta la luna de miere pentru a turna un film despre o casnicie nefericita: "Probabil ca nu a fost cel mai inteligent mod de a-ti petrece luna de miere. Dar, inca o data, ne-am luptat pentru a face ceva impreuna... exista alta metafora mai buna pentru casatorie? Este un film care nu raspunde tendintei actuale sau modului actual de a face film - e mai degraba o expunere linistita, matura, a provocarilor ridicate de iubire si sentimentului de pierdere, in viata de adult".

Angelina Jolie, care a scris si scenariul acestui film, a dezvaluit recent faptul ca l-a exasperat in mod intentionat pe Brad Pitt in timpul filmarilor, pentru a obtine din partea lui o cat mai buna prestatie actoriceasca.

foto prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.