Setari Cookie-uri

Charlie Sheen a confirmat ca a fost diagnosticat cu HIV

Charlie Sheen, victima unui santaj. Actorul a confirmat recent ca este seropozitiv.

Actorul american Charlie Sheen a dezvaluit, marti, in emisiunea de televiziune "Today", prezentata de Matt Lauer, faptul ca a fost diagnosticat cu HIV, in urma cu patru ani, si a spus, de asemenea, ca a platit "milioane de dolari" in urma unui santaj, informeaza site-ul revistei People, potrivit Mediafax.

"Sunt aici pentru a recunoaste faptul ca sunt infectat cu HIV si pentru ca trebuie sa pun capat aici unui val de atacuri violente impotriva mea, ce au la baza jumatati vagi de adevar, si unor povesti extrem de daunatoare, potrivit carora eu as pune in pericol sanatatea altor oameni. Acest lucru este departe de adevar", a declarat starul american.

sursa foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Charlie Sheen a fost diagnosticat cu HIV in urma cu patru ani, in urma unui control medical pe care l-a solicitat dupa ce a petrecut "doua sau trei nopti consecutive cu dureri de cap foarte puternice, cu migrene ingrozitoare si o transpiratie abundenta".

Citește și:

"Credeam ca am o tumoare pe creier. Credeam ca voi muri", a adaugat Charlie Sheen.

Charlie Sheen spune ca a luat decizia de a vorbi in mod public despre starea lui de sanatate dupa ce a fost "scuturat de bani" de persoane in care a crezut ca poate avea incredere si care l-au santajat pentru a le plati "milioane de dolari". Printre acele persoane, spune starul american, s-a aflat si o prostituata care a fotografiat medicamentele sale antiretrovirale si l-a amenintat ca va vinde acea fotografie unor tabloide.

"Atunci, de ce ai continuat sa platesti pentru sex?", a intrebat prezentatorul de televiziune Matt Lauer.

"Eram atat de deprimat de boala pe care o aveam, incat luam prea multe droguri si consumam prea mult alcool", a explicat Charlie Sheen.

Actorul spune ca i-a informat pe toti partenerii lui sexuali din ultimii ani in legatura cu faptul ca era infectat cu HIV si ca, dupa diagnosticare, a intretinut raporturi sexuale neprotejate doar cu doua femei, care au fost "avertizate inainte" si care se afla sub supravegherea medicului sau personal.

Citește și:

Charlie Sheen spune ca nu cunoaste "pe de-a intregul" felul in care a contractat virusul, insistand asupra faptului ca nu l-a transmis nimanui si ca in prezent este hotarat sa devina o "persoana mai buna" si sa ii ajute pe ceilalti bolnavi de SIDA prin mediatizarea povestii sale.

Informatia despre diagnosticarea cu HIV a actorului Charlie Sheen a fost raportata in premiera, luni, de tabloidul National Enquirer.

Marti, actorul a spus in acelasi interviu televizat ca persoanele care l-au santajat din cauza infectarii sale cu HIV i-au pus copiii si nepotii in pericol.

"Acei oameni (care l-au santajat, n.r.) uita faptul ca au luat banii copiilor mei", a spus actorul. Insa, acum, actorul considera ca santajul a luat sfarsit: "Cred ca m-am eliberat din aceasta inchisoare, astazi".

O sursa a dezvaluit pentru revista People, luni, ca actrita Denise Richards era la curent "de mai multi ani" cu faptul ca fostul ei sot era infectat cu HIV. Nici actrita, nici fiicele sale nu au fost infectate.

Citește și:

Vestea despre un star de calibru care este infectat cu HIV a aparut saptamana trecuta in tabloidele americane, generand un adevarat "cutremur" la Hollywood si o abundenta de zvonuri pe internet despre identitatea actorului in cauza.

Viata personala a actorului Charlie Sheen a fost deosebit de turbulenta, marcata de numeroase scandaluri intens mediatizate, provocate de dependenta de alcool si de droguri, divorturi si violenta conjugala. De altfel, din cauza acestor scandaluri, Charlie Sheen a fost concediat, in 2011, din distributia serialului "Doi barbati si jumatate".

Charlie Sheen, in varsta de 50 de ani, a fost casatorit de trei ori: cu Donna Peele in perioada 1996-1996, cu actrita Denise Richards in perioada 2002 - 2006 si cu actrita Brooke Mueller in perioada 2008 - 2011. Charlie Sheen s-a logodit cu o actrita porno, Brett Rossi, de Ziua Indragostitilor din 2014, in timpul unei vacante in Hawaii. Relatia lor s-a incheiat dupa cateva luni, in octombrie 2014.

Citește și:

Starul american are cinci copii: Cassandra Estevez, in varsta de 30 de ani, care provine din relatia cu iubita din liceu a actorului, Paula Profit; fiicele Sam, in varsta de 11 ani, si Lola, in varsta de 10 ani, cu actrita Denise Richards; gemenii Bob si Max, in varsta de sase ani, cu Brooke Mueller.

In 2010, Charlie Sheen a fost cel mai bine platit actor de televiziune din lume, castigand 1,8 milioane de dolari pentru fiecare episod din serialul de comedie "Doi barbati si jumatate/ Two and a Half Men", in care a interpretat rolul personajului Charlie Harper, un afemeiat notoriu.

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.