Setari Cookie-uri

Sofia Vergara a purtat cea mai frumoasa rochie de mireasa! Uite cum arata

Actorii Sofia Vergara si Joe Manganiello s-au casatorit.

Actrita Sofia Vergara, vedeta serialului "Modern Family", s-a casatorit cu logodnicul ei, actorul Joe Manganiello, cunoscut pentru rolurile interpretate in serialul "True Blood" si in filmele din seria "Magic Mike", informeaza msn.com, potrivit Mediafax.

La ceremonia de nunta, care a avut loc duminica, au participat aproximativ 400 de persoane, precizeaza jurnalistii de la "Entertainment Tonight", o emisiune TV specializata in difuzarea de stiri din industria de divertisment.

Nunta celor doi actori a avut loc la The Breakers, un hotel de lux de pe tarmul Oceanului Atlantic, situat in Palm Beach, Florida.

Sofia Vergara, in varsta de 43 de ani, a purtat o rochie de mireasa spectaculoasa, creata de Zuhair Murad, in timp ce Joe Manganiello, in varsta de 38 de ani, a purtat un costum creat de John Varvatos. Verighetele mirilor au fost concepute de designerul de bijuterii Lorraine Schwartz.

Citește și:

La ceremonia de nunta au participat si numeroase vedete de la Hollywood, precum Channing Tatum, Jenna Dewan-Tatum, Reese Witherspoon, Anna Paquin, Stephen Moyer, Jesse Tyler Ferguson, Justin Mikita. Potrivit "Entertainment Tonight", la eveniment au fost prezenti si Arnold Schwarzenegger, Harvey Weinstein, Georgina Chapman si Roselyn Sanchez.

In loc de traditionalele cadouri de nunta, invitatii au fost rugati sa faca donatii in beneficiul unui spital pentru copii - St. Jude Chilndren's Research Hospital.

Sofia Vergara si Joe Manganiello s-au logodit in timpul vacantei de Craciun din 2014 pe care au petrecut-o in Hawaii, dupa o relatie care incepuse cu doar sase luni inainte.

sursa imagini interior si prima pagina: Instagram

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.