Setari Cookie-uri

Mesajul lui Brad Pitt pentru toti barbatii din lume

Brad Pitt stie cum sa spuna lucrurilor pe nume. Uite ce mesaj are pentru barbati.

Asa arata Angelina in momentul in care eu m-am indragostit de ea. Chiar si dupa ani de zile... ea arata la fel. Chiar daca acum are riduri pe fata si uneori spune ca nu se mai considera frumoasa, nimic nu s-a schimbat la mine. O iubesc si o voi iubi mereu.

Invata sa apreciezi femeia pe care o ai langa tine. Invata sa o iubesti. Invata sa o pretuiesti. Invata sa fii alaturi de ea la bine, dar mai ales la greu. Invata sa o faci sa rada. Invata sa o faci sa zambeasca.

Copiii mei m-au intrebat de ce m-am casatorit. Le-am spus pentru ca o iubesc pe mama lor la nebunie. Atunci ei mi-au zis: "Daca dragostea este atat de mare de ce ai nevoie de un fir invizibil al casatoriei pentru a va tine impreuna? Faptul ca va aveti unul pe celalalt nu este suficient?"

Am fost atat de impresionat de aceasta intrebare incat nu am putut sa dorm pentru o lunga perioada de timp. Apoi, intr-o zi... am avut o cearta serioasa cu sotia mea.

Citește și:

Ea a plans toata ziua. Si, intr-o zi copiii nostri m-au intrebat: "Mami, de ce nu pleci? Despartiti-va si mergeti pe drumuri separate!"

S-a gandit la asta pentru o clipa, apoi a spus: "Pentru ca m-am casatorie cu el, mi-am promis sa fiu alaturi de el la bine si la greu... si uite ca acesta este cel mai greu moment in care am ajuns pana acum."

Acum, dupa un an de la nunta, suntem fericiti impreuna.. si am trecut peste toate dificultatile. Este ca si cum nimic rau nu s-a intamplat. Toate aceste poduri rupte sunt reparate. Toate argumentele sunt uitate si tot ce a ramas este dragostea noastra mare.

Acest lucru m-a facut sa realizez ca relatiile nu sunt numai despre dragoste, dar si despre ura, frustari, dezamagiri.

Si casatoria este acel fir invizibil care ne tine impreuna atunci cand lumina dragostei este infasurata in jurul norilor negri ai neintelegerilor. Acest fir invizibil ne tine impreuna in acele momente slabe ale relatiei noastre.

Citește și:

Si, credeti-ma, indiferent de cat de mult ne iubim unul pe altul, uneori vin acele momente dificile si aveti nevoie de casatorie pentru a o scoate la capat."

Angelina Jolie are o relatie de 11 ani cu Brad Pitt, pe care l-a cunoscut pe platoul de filmare al peliculei "Domnul si doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith", unde interpreteaza un cuplu de asasini profesionisti, potrivit Mediafax.

Atractia dintre cele doua staruri, atat de palpabila pe marele ecran, s-a transpus in scurt timp si in viata reala. Brad Pitt a divortat de actrita Jennifer Aniston in 2005, dupa patru ani si jumatate de casnicie, pentru a fi impreuna cu Jolie.

sursa foto interior si prima pagina: Brad Pitt, Facebook

Vizionare placuta


Kudika
21 Ianuarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.