Setari Cookie-uri

Dana Savuica A DIVORTAT. Mesajul postat in urma cu putin timp

Dana Savuica a confirmat zvonurile: ea si sotul sau au divortat.

In presa aparusera deja informatii conform carora Dana Savuica divortase de sotul sau; pana acum acestea au fost considerate doar barfe, iar vedeta si membrii familiei sale au refuzat sa faca declaratii oficiale. Asta pana acum: Dana a postat recent pe contul personal de Facebook un mesaj in care confirma divortul si spune ca vrea sa lamureasca lucrurile:

"Cred ca a sosit momentul sa spun lucrurilor pe nume. Am considerat ca o parte din viata mea privata ar trebui sa ramana exact asa...privata. Cu toate acestea am observat ca speculatiile din presa au creat confuzie totala, lucru care mi-a convenit la un moment dat pentru ca ne-a lasat sa facem pasul fara sa se stie exact cand si cum...dar , acum ca a trecut ceva timp de la acest pas si pentru ca imi asum pozitia de persoana publica, pentru ca imi respect publicul, fanii si prietenii virtuali, pentru ca nu am nimic de ascuns dar mi-am dorit sa ies la inaintare atunci cand am simtit ca sunt pregatita, declar cinstit aici urmatoarele lucruri care s-au intamplat in viata mea:

Citește și:

-in luna decembrie am divortat pe cale amiabila, la notar

-motivele le vom tine pentru noi, facandu-ne promisiunea sa nu vorbim urat unul de altul intrucat am avut o relatie frumoasa, cu dragoste si pasiune, avem un copil frumos si familii care trebuie respectate si protejate.

-nu ne-a fost deloc usor sa incheiem relatia noastra de 25 de ani
-dupa ce am vandut casa in care am trait zece ani, eu m-am mutat intr-un apartament al familiei mele, urmand sa-mi caut o locuinta in viitorul apropiat

-foarte putini prieteni au stiut ce s-a intamplat si, din ceea ce a aparut in presa pe parcursul anului trecut, imi dau seama ca niciunul dintre ei nu a vorbit cu presa si , pe aceasta cale, le multumesc mult. Le multumesc pentru discretie, pentru implicare, pentru ca le pasa, pentru ca au grija de mine sa imi ofere activitate, pentru invitatiile lor la film, restaurante, plimbari in parc, plimbari in lume etc

Citește și:

-Le multumesc producatorilor si prezentatorilor tv care au inteles si au respectat decizia mea de a nu face tam-tam mediatic din viata mea.

Ii inteleg pe jurnalisti ca vor sa caute senzationalul in acest subiect. Nu este nimic senzational. Asa e viata. Viata bate filmul. Din pacate, multe casnicii se destrama dar amintirile raman. Ale mele sunt unele frumoase, pe care le-am impartasit presei si pe conturile mele de socializare atunci cand eram fericita. Voi continua sa postez pe Facebook lucrurile frumoase din viata mea. Voi zambi mereu, voi trai fiecare clipa frumos. Bineinteles ca uneori, in spatele acelui zambet se ascunde poate o suparare, o tristete dar eu imi doresc tare mult sa ma motivez, sa ma energizez cu imagini frumoase. Macar aici, in lumea asta virtuala. Asa ca, pentru voi, cei care mi-ati oferit votul vostru de incredere, va declar ca ma bucur ca existati in viata mea si va multumesc pentru comentarii, propuneri, sfaturi si pentru simplul LIKE pe care mi-l oferiti. Este atat de important sa nu te simti singur intr-o mare de oameni!" - a fost mesajul Danei Savuica.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.