Setari Cookie-uri

Video: Binele ce imi face rau

Robert Toma si Jovanna colaboreaza pentru un nou single.

comunicat de presa:

Robert Toma a debutat in 2015 cu hit-ul "Tot ce mi-a ramas", feat. Adda si Liviu Teodorescu, piesa care a adunat peste 12 milioane de vizualizari pe YouTube si a ocupat primele pozitii in topuri. Tot in 2015, artistul a mai lansat doua super colaborari, cu Marius Moga – “Toata vara” si cu Amna – “In oglinda”.

Robert Toma incepe anul 2016 cu un nou single, “Binele ce imi face rau”, in colaborare cu Jovanna, artista care a cucerit publicul si juriul la Vocea Romaniei, in 2013, in echipa lui Marius Moga. O coproductie Cat Music si DeMoga Music, piesa este compusa de catre Robert Toma, in “Tabara de Muzica 3” - la Cheia, impreuna cu Liviu Teodorescu, Loredana Cavasdan, Adda, Marius Moga, Ionut "Yogi" Vasilache si Mircea Pavilcu.

Citește și:

"Imi place sa cred ca 'Binele ce imi face rau' este tabloul fructului interzis. Te vreau chiar daca stiu ca o sa ma faci sa sufar, chiar daca stiu ca o sa ne certam sau o sa ne razboim, ca doi incapatanati. Merita toate astea daca exista o sansa sa ne impacam. Cam despre asta e vorba. Cat despre clip, este cel mai spectaculos clip al meu de pana acum si ma bucur ca am colaborat din nou cu Ironic. Jovanna pot sa spun ca a fost scanteia care a aprins piesa. Reuseste sa ii dea o stare speciala piesei. Este o gura de aer proaspat si exotic in acelasi timp", declara Robert Toma.

Videoclipul, regizat de catre iRonic, exprima o poveste de iubire din care nu au mai ramas decat dubii, promisiuni desarte, amintiri si lipsa acuta a raspunsurilor, iar starile sunt subliniate atat prin editul usor psihedelic, cat si prin lipsa culorilor din clip.

Citește și:

Toate cele 3 piese compuse si lansate de catre el pana acum sunt hit-uri cu milioane de vizualizari pe YouTube si cu difuzari pe toate radiourile si televiziunile muzicale. Artistul este si compozitor, iar printre artistii pentru care a compus se numara Andra, Marius Moga, Ruby, Amna, Adela Popescu, Adda, Liviu Teodorescu etc.

Jovanna este o tanara artista originara din Serbia, semifinalista a emisiunii concurs Vocea Romaniei. Dupa show, artista a intrat in echipa de artisti, producatori si compozitori DeMoga Music, iar piesa "Binele ce imi face rau” este prima colaborare lansata de catre artista.

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.