Setari Cookie-uri

Ati vazut noul videoclip al Elenei Gheorghe?

Aventura si cultura selfiului ne-a cucerit pe toti.

comunicat de presa:

Am putea sa ne gandim la selfie ca la noua noastra oglinda - "mirror is the new selfie". Este trendul international, dar totusi clasic, despre care ne vorbesc si cele doua artiste in single-ul si videoclipul "Mirror".

Kaira si Elena aduc in prim plan povestea clasicii oglinzi, intr-o versiune moderna, o poveste cinematografica inspirata din cultura mirror si din puternicul "seflie", cu care ne intalnim din ce in ce mai mult.

"Mirror, mirror, on the wall, who is the fairest of them all" este ideea "basmului" cu care a crescut fiecare dintre noi. S-a dezvoltat ca obsesia pentru sine si continua cu selfiurile din social media, care au ajuns la rang de arta. Atat creativitatea, cat si autoironia, sunt importante, cand vine vorba despre religia noului mileniu: selfie-ul.

Citește și:

Piesa "Mirror", ce marcheaza prima colaborare dintre Kaira si Elena, este compusa in studiourile Kazibo Music, de catre Alex Pelin, Ovidiu Baciu si Kaira. Videoclipul, ce ilustreaza un comic de personaje si de situatii, pe cat de amuzante, pe atat de reale, este regizat de catre Florin Botea si urmareste parcursul unei zile din viata plina de activitati a unei persoane din secolul 22, din care nelispite sunt selfiurile.

Kaira a mai lansat pana in prezent colaborari cu Delia (Pe aripi de vant), Andreea Banica (Doi) sau Sisu Tudor (Condamnati la fericire). Elena a lansat recent o piesa in limba aromana (Ca fudzii diparti), iar la sfarsitul anului 2015 ne-a surprins cu o noua piesa lansata special in preajma sarbatorilor de iarna (Acasa la noi), dar si cu o colaborare cu trupa Bere Gratis pentru piesa "Iarna ne-a surprins indragostiti". Daca Elena este la a doua colaborare cu studioul Kazibo, dupa hitul "In bucati", lansat alaturi de Glance si Naguale, majoritatea pieselor lansate de catre Kaira sunt compuse in studioul Kazibo.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.