Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase rochii de la Premiile Oscar 2016

Eleganta si stralucire: Charlize Theron a atras toate privirile pe covorul rosu.

Eleganta si stralucirea au fost cuvintele de ordine ale celei de-a 88-a editii de decernare a premiilor Oscar, printre cele mai apreciate tinute numarandu-se rochia rosie purtata de Charlize Theron, cu care actrita a atras toate privirile pe covorul rosu, relateaza presa internationala, potrivit Mediafax.

In fiecare an, gala Oscar este nu doar o ceremonie dedicata celor mai bune filme si artisti, ci si un adevarat spectacol al modei.

Din acest punct de vedere, editia din acest an a evenimentului a fost dominata de actrita Charlize Theron, care a stralucit intr-o rochie lunga si foarte decoltata, de culoare rosie, creata de casa Dior, potrivit huffingtonpost.com.

O alta prezenta remarcata pe covorul rosu a fost actrita Rachel McAdams, nominalizata la categoria "cea mai buna actrita intr-un rol secundar", pentru pelicula "Spotlight". Rachel McAdams a purtat o rochie lunga de culoare verde smarald.

Citește și:

Si Lady Gaga a atras privirile la editia din acest an a evenimentului, cantareata purtand o salopeta alba, marca Brandon Maxwell.

Pe de alta parte, Naomi Watts a ales sa poarte la ceremonia din acest an o rochie lunga, creata de casa Armani, in timp ce Cate Blanchett a purtat o rochie marca Armani Privé.

Actrita Rooney Mara a optat pentru o rochie alba cu trena, creata de Givenchy. Tot o rochie alba, foarte decoltata, a purtat si Olivia Wilde, aceasta tinuta fiind creata de Valentino.

In schimb, Alicia Vikander, care a primit premiul Oscar pentru "cea mai buna actrita in rol secundar", pentru prestatia sa din "The Danish Girl", a purtat o rochie de culoare galbena creata de casa Louis Vuitton.

La randul sau, Margot Robbie a purtat o rochie de culoare aurie, creata de creatorul de moda Tom Ford.

"Spotlight", de Tom McCarthy, a primit premiul Oscar pentru cel mai bun film, la cea de-a 88-a gala de decernare a acestor distinctii, in care "The Revenant" a obtinut trei trofee, inclusiv pentru "cel mai bun regizor" (Alejandro Iñárritu) si "cel mai bun actor in rol principal" (Leonardo DiCaprio).

Citește și:

Cea de-a 88-a gala a premiilor Oscar a avut loc duminica, la Dolby Theatre din Los Angeles, si a fost prezentata de actorul de comedie Chris Rock.

sursa imagini interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
29 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.