Setari Cookie-uri

Ea este CEA MAI FRUMOASA femeie din lume

A fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume. Merita acest titlu?

Jennifer Aniston, una dintre cele mai in voga actrite de la Hollywood, devenita celebra in urma serialului "Friends", a fost numita cea mai frumoasa femeie din lume de catre revista People, informeaza Mediafax.

Vorbind despre distinctia cu care a fost onorata, Aniston a recunoscut ca s-a simtit "foarte, foarte flatata" cand a primit vestea, potrivit contactmusic.com.

"M-am gandit `Oh, Doamne!` Am avut un moment tipic adolescentin, m-am simtit incantata!", a declarat actrita.

Aniston spune ca si-a castigat stilul de-a lungul anilor si insista ca se simte cel mai bine cand este puternica si sanatoasa.

"Este amuzant, este o tranzitie extrem de brusca de la a nu ne pasa cum aratam la a constientiza fiecare lucru despre corpul nostru si despre ce mancam. Este extrem de important modul in care mancam si cum avem grija de noi. Cand avem 20 de ani, putem trece peste multe lucruri fara probleme. Pe urma este mai complicat", a spus actrita.

Citește și:

Castigatoarea de anul trecut a fost Sandra Bullock.

Aniston a devenit cunoscuta datorita personajului Rachel Green din serialul de comedie "Friends" difuzat timp de zece sezoane de postul NBC, incepand din 1994. Pentru acest rol, actrita americana a primit numeroase premii importante, inclusiv un Emmy si un Glob de Aur.

foto interior si prima pagina: Featureflash Photo Agency, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.