Setari Cookie-uri

Interviu exclusiv cu Alexandra Stan

Care este secretul Alexandrei Stan? Vedeta vorbeste despre dieta, sport, dar si planurile de viitor.

Alexandra Stan este una dintre putinele cantarete din Romania cu melodii ajunse in cele mai importante topuri muzicale internationale.

Noi am stat recent de vorba cu ea si am intrebat-o despre noul album, despre secretul siluetei sale, dar si despre planurile pe care le are pentru Paste.

1. Ce ne povestesti despre noul tau album Alesta pe care l-ai lansat in Japonia?

E cel de-al treilea album al meu, transmite energie pozitiva si e ca o invitatie la dans, mai ales prin piesele “Step it up”, “Balans”,”Coco Banana” etc. Apoi stai un pic si meditezi cu “Ecoute” si “Get What You Give” si pornesti din nou la dans.

2. Cum este Alexandra Stan in viziunea ta?

O simpatica :)) Mereu ma uit in oglina si imi spun ca sunt frumoasa, puternica si increzatoare in fortele proprii. Chiar cred ca noi dictam cum ne privesc ceilalti, mai intai noi trebuie sa avem o parere buna despre propria persoana si apoi vom transmite acelasi lucru si celor din jurul nostru.

Citește și:

3. Ce inseamna pentru tine o femeie puternica?
O femeie puternica are incredere in ea. Nu renunta la visuri si nu ii este frica de schimbari.

4. Arati excelent! Care este secretul siluetei tale scluptate? Obisnuiesti sa tii dieta?

Multumesc :) Nu am tinut dieta stricta niciodata, dar am grija la alimentatie, mai ales ca sunt de ceva timp vegetariana si chiar tin cont de ceea ce este sanatos pentru corpul meu.

5. Faci sport? Ce preferi sa faci la capitolul miscare?

Imi plac activitatile in aer liber. Merg destul de des cu bicicleta in parc si se pare ca si prin concerte :)) Chiar recent am fost in Egipt la un concert, iar in timpul liber am iesit sa descopar Egiptul de pe bicicleta.

6. Ai lansat o colectie vestimentara in colaborare cu Bershka in Japonia. Esti un profesionist in domeniu acum, ce ne poti spune despre stilul tau vestimentar?

Citește și:

Daa, a fost foarte bine primita colectia cu Bershka in Japonia. Stilul meu difera de la eveniment la eveniment. Adopt atat tinute masculine, cat si outfit-uri sexy care imi pun in valoare formele feminine. Pe scena sunt mai jucausa, iar la evenimente experimentez, mai ales din colectii realizate de designeri romani.

7. Ai o noua relatie care te face mega fericita, se vede. Ai planuri serioase? Sa ne asteptam la o nunta, la un copil?

Ador copiii, sunt foarte strans legata de cei doi nepoti ai mei, Sofia si Pavel. Clar imi doresc si eu copii. Cat despre nunta, ce sa zic, ma vad si mireasa, si printesa. Toate la timpul lor.

8. Cum arata o zi din viata ta, sigur, facem o medie, sunt convinsa ca nu seamana una cu alta.

Dupa cum bine ai punctat, zilele difera foarte mult. Oricum, fiecare zi din viata mea e legata de muzica, intr-un fel sau altul. Ori stau si compun in studio, ori am concert, ori imi pregatesc coregrafia, ori raspund la interviuri si mail-uri. Muzica ma face fericita si nu am cum sa scot asta din activitatile mele. Evident, merg si eu la film, ies cu prietenii, fac ceva de mancare si curat prin casa (nu suport dezordinea), dar o zi din viata mea e melodioasa, asta sigur.

Citește și:

9. Care sunt 3 chestiuni care te enerveaza cel mai mult la oameni?

Minciuna, invidia si minciuna :))

10. Care sunt aspectele vietii tale care te fac cu adevarat fericita?

Relatia cu mine insami, echilibrul meu sufletesc, psihic si fizic, timpul petrecut cu familia si cu iubitul meu si timpul petrecut in studio si pe scena.

11. Esti un artist foarte ocupat. Ai concerte in intreaga lume, schimbi avioane si totusi esti tot timpul proaspata. Cum reusesti? Ce tratamente cosmetice alegi, daca alegi, sigur?

Beau destul de multa apa, este vital sa te hidratezi atunci cand calatoresti asa mult, mananc fructe si folosesc unt de cocos in loc de crema atat pentru fata, cat si pentru par si corp.

12. Unde vei petrece sarbatorile pascale anul acesta?

Acasa in Constanta, alaturi de familie. :)

13. Te invit sa le dai un mesaj cititoarelor noastre.

Citește și:

Dragele mele, va invit sa va iubiti din toata inima, sa va apreciati la adevarata voastra valoare si va doresc sa fiti inconjurate de iubire, fericire si multa lumina! Va iubesc :)

Vizionare placuta


Kudika
28 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.