Setari Cookie-uri

Primele imagini: Kate Middleton a pozat pentru Vogue

Kate Middleton a pozat pentru Vogue, marcand centenarul editiei britanice a revistei de moda

Ducesa de Cambride si-a facut debutul in fotografie de moda, pozand pe coperta Vogue cu ocazia aniversarii a celor 100 de ani ai editiei britanice a revistei de moda, urmand-o astfel pe regretata Diana, Printesa de Wales, care pozase in urma cu 19 ani pe coperta prestigioasei publicatii, informeaza Mediafax.

Ducesa de Cambride a fost fotografiata de Josh Olins in Norfolk, unde traieste cuplul regal britanic, impreuna cu cei doi copii, iar fotografiile sunt suficiente pentru a umple 10 pagini ale revistei de moda.

Vogue a dezvaluit coperta editiei din iunie a revistei de moda, pe site-ul sau web, portretizand-o pe Kate, in varsta de 34 de ani, intr-o zona rurala purtand o palarie verde inchis, o haina maro si o bluza alba, informeaza Reuters.

Fotografiile sunt rezultatul unei colaborari dintre revista si National Portrait Gallery din Marea Britanie, care va expune doua dintre portretele realizate de fotograf in expozitia "Vogue 100: A Century of Style/ Vogue 100: Un secol de stil". Fotograf amator ea insasi, Kate Middleton patroneaza National Portrait Gallery si va vedea expozitia miercuri.

Citește și:

Pozand pentru prima oara pe coperta unei reviste, in speta pe cea a editiei britanice a Vogue, Kate succeda printesei Diana care a aparut cu gratie pe coperta Vogue de patru ori. Ultimul sau pictorial, surprins de fotograful Patrick Demarchelier a fost in 1997, anul mortii sale. Un alt pictorial Vogue al Dianei, realizat tot de Demarchelier, o arata pe printesa imbracata in alb-negru si purtand o tiara, imaginea fiind expusa si ea la expozitia de la National Portrait Gallery.

Pictorialul lui Kate Middleton este realizat pentru a fi unul memorabil la randul sau. Stilizat de unul dintre stilistii seniori ai revistei, Lucinda Chambers, fotografia o surprinde pe Ducesa de Cambridge intr-o ipostaza extrem de naturala, zambind radios, cu un machiaj minimalist, intr-o stare relaxata si senina.

Fotograful Josh Olins a declarat pentru Huffington Post cu aceasta ocazie: “Aceste a fost primul pictorial al ducesei pentru o revista si a fost o reala bucurie sa lucrez cu ea, are un talent innascut”, a exprimat fotograful care a primit unda verde de la National Portrait Gallery si de la Palatul Kensington. Fotograful de origine britanica care traieste in New York lucreaza regulat pentru Vogue si a realizat campanii de fotografie pentru case de moda prestigioase precum Calvin Klein si Louis Vuitton.

Citește și:

O sursa a revistei a dezvaluit ca Ducesa de Cambridge s-a consultat indeaproape cu directorul de stil in privinta vestimentatiei chic si adecvate regiunii campestre. Pe fotografia de coperta, Kate este surprinsa purtand un trenci Burberry si o camasa de 293 de lire a aceleiasi case de moda. Palaria verde este de la magazinul vintage Beyond Retro.

intr-o alta serie de fotografii, Kate apare surprinsa sprijinindu-se de un gard de lemn, din fata unei ferme de caramida, purtand o pereche de pantaloni drepti marca Burberry (695 de lire) si un top in dungi rosii si negre marca Petit Bateau.

Potrivit editorului sef al revistei, Alexandra Shulman care a fost la sesiunea foto: “Ducesa l-a privit pe Josh cum a potrivit lumina si a pus o multitudine de intrebari. A fost alegerea sa de a poza in acea imagine unde se sprijina de poarta pentru ca soarele de dupa-amiaza a fost deosebit in acea zi.”

Citește și:

in fotografie, masina cuplului, Landrover Defender, poate fi abia zarita. in timp ce echipa de securitate a Printului William conduce mai multe masini de lux marca Discovery Landrover, ducesa prefera sa conduca mai putin pretentiosul Defender.

Shulman a declarat ca sesiunea foto a durat intreaga zi, “intr-un camp in josul drumului. in jur erau mai multe ferme care au fost folosite ca spatii de schimb vestimantar. Am fost foarte norocosi cu vremea si am avut un soare stralucitor in mare parte a zilei.”

Conform unui purtator de cuvant de la Palatul Kensington, miercuri va fi “pentru prima oara” cand Kate va vedea imaginile sugerand ca aceasta nu a avut ultimul cuvant de spus asupra portofoliului de imagini care, se pare, ca nu au fost retusate decat pe alocuri.

foto imagini interior si prima pagina: The Royal Family, Facebook

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.