Setari Cookie-uri

Cele mai spectaculoase tinute de la Met Gala 2016

Taylor Swift, Beyonce si Rita Ora au stralucit in haine futuriste la Gala Met

Luni seara, la Gala Met din New York, eveniment supranumit "Oscarurile Coastei de Est", vedete precum Taylor Swift, Beyonce, Rita Ora sau Lady Gaga au stralucit in haine argintii, futuriste si provocatoare, alaturi de alte vedete din lumea filmului, a muzicii si a modei, informeaza BBC, potrivit Mediafax.

Institutul de Costume al Muzeul Metropolitan din New York s-a aflat si luni seara la inaltimea reputatiei sale. Gala de strangere de fonduri pentru Institutul de Costume a devenit scena celor mai excentrice, rafinate, exagerate sau prost inspirate costume purtate de vedete asupra carora au fost indreptati ochii mapamondului.

Gazda evenimenimentului a fost cantareata Taylor Swift imbracata intr-o rochie futurista mini marca Louis Vuitton, bijuterii marca Eva Fehren si cizme excentrice cu barete de piele si toc stiletto asortate la culoarea rujului gotic rosu inchis. Alaturi de Taylor Swift gazda a fost si actorul Idris Elba si designerul sef al Apple, Jonathan Ive. Presedinti de onoare ai evenimentului din acest an au fost designerul casei Louis Vuitton Nicolas Ghesquière, dar si Karl Lagerfeld si Miuccia Prada. Apple este sponsorul oficial al galei.

Citește și:

Lady Gaga a aparut imbracata intr-un costum mulat argintiu si o geaca versace, ciorapi plasa si pantofi cu platforma.

Alte vedete au aparut in rochii de-a dreptul electrizante: Rita Ora, Beyonce si Kim Kardashian.

Pe de alta parte, Emma Watson si Rosie Huntington-Whiteley au adoptat tinute nonconformite care nu au respectat decat tangential tema galei.

Pe de alta parte, clanul Kardashian/ Jenner a purtat rochii marca Balmain. Singura din familie care nu a aderat la o tinuta Balmain a fost Kendall Jenner, care a imbracat o rochie Versace.

Vedetele de la Muzeul de Arta Metropolitan din New York au adoptat tinute metalice, futuriste in acest an al Galei Met pentru a marca convergenta dintre om si tehnica. Cu toate acestea, nu toti participantii la petrecerea supranumita "Premiile Oscar de pe Coasta de Est" au aderat cu strictete la tema propusa.

Citește și:

Nicole Kidman

Alessandra Ambrosio

Gala anuala Met aduce milioane de dolari Institutului de Costume al muzeului.

Anul trecut, vedete de prim rang din lumea filmului, a muzicii, a sporturilor si a modei au fost rugate sa se imbrace conform unei teme anume: influente chineze asupra modei vestice - acestea inregistrand succesuri variate. In acest an, tema este "Manus x Machina: Moda in Epoca Tehnologiei."

Presedintele evenimentului extravagant unde s-a intrat numai pe baza de invitatie este editorul SUA al revistei Vogue, Anna Wintour, care a organizat gala pentru aproape 20 de ani.

In acest an, biletele la eveniment au costat circa 30.000 de dolari per persoana - dar in ciuda pretului piperat, este una dintre cele mai dorite petreceri si una dintre cele mai greu de accesat.

Alaturi de Taylor Swift gazda a fost si actorul Idris Elba si designerul sef al Apple, Jonathan Ive. Presedinti de onoare ai evenimentului din acest an au fost designerul casei Louis Vuitton Nicolas Ghesquière, dar si Karl Lagerfeld si Miuccia Prada. Apple este sponsorul oficial al galei.

Citește și:

Respectarea intimitatii oaspetilor este garantata, iar postarile pe social media dupa ce vedetele au trecut dincolo de covorul rosu si au patruns in culisele petrecerii sunt interzise inca de anul trecut.

Pe de alta parte, anul trecut, au fost stranse mai mult de 12 milioane de dolari pentru Institutul de Costume al Muzeului de Arta Metropolitan.

sursa imagini interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.