Setari Cookie-uri

Cel mai bine imbracat cuplu de la Met Gala 2016

Nimeni nu se astepta la asa ceva. Iata cine a primit titlul de cel mai bine imbracat cuplu de pe covorul rosu Met Gala 2016.

In lumea modei, "white tie" este cea mai inalta forma de cod vestimentar. De fapt, este chiar mai importanta decat "black tie" (tinuta standard - frac si rochie de seara), informeaza Vogue.

Pentru evenimentul Met Gala din acest an, organizatorii au avut un cod strict: "white tie" cu o tenta futurista.

Iata ca rapperul Kanye West nu a respectat acest cod vestimentar si a facut lucrurile in felul lui, aparand pe covorul rosu in tricou, blugi rupti si botine din piele intoarsa.

Tinuta a fost accesorizata de o jacheta din denim incarcata de bijuterii; atat Kanye West, cat si Kim Kardashian, au purtat haine semnate Balmain.

Desi a fost singurul care a indraznit sa nu respecte codul la unul dintre cele mai importante evenimente de moda, se pare ca Vogue si Anna Wintour nu s-au suparat pe el, ci din contra: Kim si Kanye au fost numiti Cel mai bine imbracat cuplu de la Met Gala 2016.

Citește și:

Kim a postat deja pe Instagram o postare in care multumeste pentru acest "titlu":

"Multumim Vogue pentru ca ne-ati numit Cel mai bine imbracat cuplu. Multumim Balmain si Olivier Rousteing pentru ca ne-ati ajutat si ne-ati oferit cele mai frumoase tinute. Va iubim"

foto interior si prima pagina: Kim Kardashian, Instagram

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.