Setari Cookie-uri

Andreea Banica, extrem de sexy in noul videoclip

Andreea Banica si GEORGE lanseaza single-ul si videoclipul Rain in July.

comunicat de presa:

Deja stim cum va fi vremea in Iulie. Fierbinte! Andreea Banica si GEØRGE lansează single-ul si videoclipul "Rain in July", partenerul de dans si energizantul tau vara asta.

Trei fete sexy au pornit intr-o aventura plina de culoare pe o plaja din Larnaca, Cipru, unde au atras toate privirile si i-au invatat pe turisti si localnici miscari de aerobic la peste 26 de grade, pe malul Marii Mediterane.

Energia si miscarile senzuale ale romancelor i-au cucerit iremediabil pe cei prezenti pe plaja, care au facut poze alaturi de fete, au intrat in jocul fascinant si au dansat pe ritmurile piesei "Rain in July", povestea unei veri unice, in care te indragostesti, dansezi, faci cele mai crazy lucruri, visezi si traiesti clipa.

Regizorul videoclipului este Tom Boxer, cel cu care Andreea a colaborat si in trecut, pentru alte videoclipuri, precum "Love in Brasil". Piesa este compusa in studioul Panda Music, de catre GEØRGE si Marius Dia.

Citește și:

"Rain in July vorbeste despre toate clipele in care te distrezi, in care dansul si muzica te insotesc, intareste ideea ca nu trebuie sa renuntam niciodata la visele noastre. Ne-am distrat foarte tare la filmari, si nu numai, mai ales ca atat eu, cat si GEØRGE, am fost insotiti de jumatatile noastre. A fost o experienta inedita, sa imbinam utilul cu placut si sa vedem reactiile celor prezenti pe plaja, care au intrat in 'nebunia' noastra. Eu zic ca incepe distractia si cred ca si tu simti lucrul asta", declara Andreea.

"Pentru mine este prima oara cand lansez o melodie in limba engleza si sunt bucuros ca este alaturi de Andreea Banica. Ne-am distrat maxim la filmari si totul a mers ca pe roate. De la inregistrarea melodiei pana la lansarea ei. Sunt sigur ca fericirea si energia pe care am avut-o cu totii la filmari, se va transmite mai departe catre cei care vor viziona videoclipul. Gata! Incepe vara si implicit distractia! Va salut cu drag!", declara GEØRGE.

Citește și:

Single-ul "Rain in July" macheaza prima colaborare dintre Andreea Banica si GEØRGE. Andreea ne-a cucerit de-a lungul timpului cu piese ca "Love in Brasil", "Acelasi iubit", "Electrified", "Samba". GEØRGE a lansat la sfarsitul lui 2015 hitul "Nimeni nu-i perfect" (feat JO) si tot anul trecut a inceput sa compuna piese in propriul studio, "Panda Music".

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.