Setari Cookie-uri

Ghiciti cati bani castiga Taylor Swift intr-un an?

Taylor Swift a fost desemnata cel mai bine platit muzician in 2015.

Cantareata Taylor Swift e cel mai bine platit muzician international, castigand anul trecut 73,5 milioane de dolari, in ciuda faptului ca a vandut mai putine albume decat Adele, potrivit topului realizat de revista Billboard, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Cea mai mare parte din suma a fost castigata de interpreta hitului "Shake It Off" datorita turneului mondial pentru promovarea albumului "1989", care i-a adus 61,7 milioane de dolari, acest fapt contribuind major pentru cuantumul-mamut de 73,5 milioane, care a reprezentat castigul total al cantaretei pentru anul 2015.

Revista Billboard a adunat cifrele oficiale si a declarat ca stapanirea primului loc in top -detinut de Swift- demonstreaza cat de importanta a devenit realizarea de turnee pentru muzicieni, in comparatie cu castigurile artistilor care doar vand muzica.

Citește și:

Starul american, care (de mai mult de un an) este iubita lui DJ-ului Calvin Harris, si-a lasat competitorii in umbra, castigand anul trecut aproape dublul sumei castigate de cel mai apropiat rival, Kenny Chesney (cantaret de country), care a acumulat 39,8 milioane de dolari.

Taylor a surclasat nume mari de formatii, inclusiv The Rolling Stones sau One Direction si a "impins-o" pe Adele pe locul noua in topul celor mai bune castiguri din 2015. Adele a castigat 16,3 milioane de dolari, chiar daca a vandut cele mai multe albume pe parcursul anului 2015.

Pe de alta parte, Billboard a inclus doar castigurile in urma turneelor din SUA. De asemenea, nu a inclus banii castigati in urma sponsorizarilor pe care le au artistii, astfel incat ar putea fi mult mai mari castigurile tuturor muzicienilor de pe primele zece locuri.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.