Setari Cookie-uri

Julia Roberts, desculta pe covorul rosu... dupa un scandal legat de tocuri

Actrita Julia Roberts a aparut pe covorul rosu de la Cannes fara incaltari.

Prezenta pentru prima data in viata la Festivalul de la Cannes, Julia Roberts a incalcat "dress code-ul", urcand scarile faimosului Palais de Festival in picioarele goale. Actiunea vedetei este mai mult decat o excentritate, este vorba de un veritabil act de militantism feminist, informeaza Mediafax.

Categoric, Julia Roberts nu a vrut sa fie discreta atunci cand a urcat pentru prima data scarile de la Cannes.

Pentru a participa la proiectia "Money Monster", ultimul film al lui Jodie Foster, in care joaca, actrita a ales o rochie Armani Privé. Decolteul acestei rochii negre aminteste de rochia rosie pe care o purta in "Pretty Woman".

Lucrul cel mai neasteptat, fara indoiala, este ca, sub aceasta frumoasa rochie neagra, Julia Roberts era desculta.

Dupa cum precizeaza "Vanity Fair", Julia Roberts ar fi sosit cu pantofii in picioare, dar si i-a dat jos, imediat dupa ce a trecut de cordonul de securitate.

Citește și:

Initiativa Juliei intervine fix la un an dupa o suparatoare controversa, care ar fi deceptionat foarte mult pe cei care participau la Festivaluri. in 2015 , un grup de femei a fost dat afara de la proiectia filmului "Carol" pentru ca nu purtau pantofi cu toc, provocand indignarea numeroaselor celebritati. Emily Blunt, de exemplu, ar fi declarat imediat dupa acest incident : "Toata lumea ar trebui sa poarte pantofi fara toc, sincer. Nu ar trebui sa se poarte tocuri. Poate fi frustrant in aceste timpuri, in care vorbim in care vorbim despre egalitate intre sexe".

Anul acesta, de asemenea, indignarea creste printre actori. in timpul unei mese rotunde pentru filmul "Café Society", Kristen Stewart se plangea de acest cod vestimentar strict: "Lucrurile trebuie sa se schimbe imediat, a insistat aceasta. Nu se poate sa-mi cereti un lucru care nu se cere si unui barbat. inteleg chestiunea cravatei, dar ar trebui sa putem sa purtam ce dorim, pantofi cu, sau fara toc".

Citește și:

Julia Roberts a urcat scarile desculta...a facut, deci, un pas mic pentru femeie, dar un pas mare pentru feministe. Julia Roberts a militat, in aceasta maniera simbolica, pentru egalitatea intre sexe, la Cannes.

Acest lucru nu ar trebui sa surprinda pe nimeni, deoare actrita este o iubitoare de natural, uraste artificialul, contrafacerea, make-up excesiv. Ea isi manifestase deja acest tip de "protest" in 1993, cand s-a casatorit, desculta, cu cantaretul american Lyle Lovett. sase ani mai tarziu, pe covorul rosu, la premiera filmului a carei protagonista este, ‘’Nothing Hill’’, si-a expus fara jena, axilele neepilate.

foto prima pagina: DFree, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Mai 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.