Setari Cookie-uri

Dieta Nicoletei Luciu: Scapa de 5 kilograme intr-o saptamana

Scapi de 5 kg intr-o saptamana cu dieta Nicoletei Luciu.

Nicoleta Luciu este mandra de silueta sa; vedeta a impartasit cu fanele sale dieta pe care o adopta in momentul in care vrea sa slabeasca rapid.

Mama a patru copii, Nicoleta a postat pe blogul lansat recent un material in care dezvaluie secretul siluetei perfecte: o dieta care te poate ajuta sa dai jos 5 kilograme in doar o saptamana. Sunteti interesate?

Fosta vedeta de televiziune marturiseste ca in timpul sarcinilor s-a ingrasat intre 30 si 40 de kilograme, dupa nastere avand mult de munca pentru a isi ajuta corpul sa isi revina.

Cum poti sa slabesti 5 kilograme intr-o saptamana?

"Cu multa ambitie! Ma refer la ambitia de a nu te apropia de frigider. Un sfat ar fi sa nu-l umpli cu mici tentatii in perioada in care tii dieta si astfel vei sta departe de pofta de a rontai ceva bun, de a ciuguli si de a gusta pe ici, pe colo. Supa de legume cu carne fiarta – fara sare, condimente si pielita… si doar atat! Oricand iti este foame, mananci supa. Si ceai de anason, neindulcit.Si multa apa, pentru hidratare. Astfel, ne dezintoxicam, slabim si luam nutrientii necesari din legumele fierte. Iaurturi… si doar atat! Inlocuim supa din versiunea precedenta cu tipurile de iaurturi care ne plac: chefir, sana, lapte batut, cu fructe sau seminte, toate cu pana la 5% grasime. De fiecare data cand ne este foame." - scrie Nicoleta Luciu pe blogul personal.

Citește și:

Vedeta ne ofera si un sfat extrem de important: "Aceste diete se tin doar timp de 7 zile! Sunt bune pentru atunci cand iti doresti sa dai jos cateva kilograme rapid, iar apoi sa continui cu un stil de viata sanatos, cu un regim alimentar echilibrat si sa incepi sa faci miscare, astfel incat sa te mentii in forma."

Vizionare placuta


Kudika
22 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.