Setari Cookie-uri

Eva Longoria s-a casatorit pentru a treia oara. Iata cum arata in rochie de mireasa

Primele imagini cu Eva Longoria in rochie de mireasa.

Actrita Eva Longoria, fosta vedeta a serialului de succes "Desperate Housewives/ Neveste disperate", s-a casatorit cu mogulul media mexican Jose 'Pepe' Baston, sambata, la o resedinta privata cu vedere spre lac din Valle de Bravo, in apropiere de Ciudad de Mexico, potrivit People.com, informeaza Mediafax.

Ceremonia a avut loc in aer liber intr-un loc pitoresc din apropierea lacului, iar fotografiile aparute o infatiseaza pe mireasa purtand o rochie alba fara maneci, cu un val alb, lung.

In jur de 200 de invitati au participat la eveniment, iar ziua cea mare s-a incheiat cu un spectacol de artificii. Evenimentul a fost organizat de sora lui Bastón, Rosalia, iar ceremonia a fost oficiata de Parintele Pedro atat in engleza, cat si in spaniola. Desi Longoria nu a avut domnisoare de onoare, fiicele lui Bastón, Tali si Mariana au mers inaintea cuplului deschizand ceremonia.

Citește și:

"S-au casatorit la altar sub o multitudine de luminite", a declarat o sursa pentru People.com. "A fost foarte romantic. Eva a avut parul liber si a zambit de-a lungul intregii ceremonii. El a purtat un costum gri."
Printre cei aproximativ 200 de invitati care s-au alaturat fericitului cuplu pentru a sarbatori momentul, s-au numarat prieteni faimosi precum Victoria si David Beckham, surprinsi la randul lor in fotografiile luate de paparazzi.

Potrivit unor surse, printre invitatii de marca s-ar fi aflat si Ricky Martin, Katy Perry, dar si actorii Penelope Cruz, Mario Lopez, Amaury Nolasco si Jaime Camil.

Fosta cantareata si actual designer Victoria se pare ca ar fi creat rochia de nunta a prietenei sale, Eva Longoria.

Eva si José Antonio Bastón au petrecut prima parte a zilei de dinaintea nuntii lor relaxandu-se la piscina cu sotii Beckham si amicul lor, Ricky Martin.

Citește și:

"Eva parea atat de fericita," a evocat un apropiat al cuplului. "Nu parea deloc stresata de nunta sa. Se vedea clar cat de mult i-a facut placere sa sarbatoreasca ziua sa speciala alaturi de prieteni."

Eva, 41 si Jose, 47, s-au logodit in decembrie 2015 in timpul unei vacante in Dubai, unde mogulul TV mexican a facut dovada iubirii sale pentru starleta cu un inel cu rubin. Relatia celor doi a inceput la finele anului 2013.

Este vorba de cea de-a treia casatoria a actritei dupa esecul mariajelor cu actorul Tyler Christopher si jucatorul de baschet Tony Parker.

Longoria declarase anterior pentru People referitor la Bastón: "Era cel mai chipes barbat pe care il vazusem. Era atat de carismatic, fermecator, dulce si amuzant. Mi-am zis: 'Cine e tipul asta?!' "

Potrivit Hola! USA, se pare ca fericitul cuplu va merge in luna de miere pana pe 9 iunie.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.