Setari Cookie-uri

Fiica lui Johnny Depp, mesaj incredibil dupa ce actorul a fost acuzat ca si-a batut sotia

Amber Heard, sotia lui Johnny Depp, il acuza pe actor ca a batut-o de mai multe ori. Prima reactie a familiei este una neasteptata.

Fiica lui Johnny Depp si a Vanessei Paradis, Lily-Rose, ii ia apararea tatalui sau iubitor in mijlocul scandalului si acuzatiilor de violenta domestica venite din partea sotiei actorului, Amber Heard, potrivit contactmusic.com, informeaza Mediafax.

Sotia actorului din "Piratii din Caraibe", Amber Heard a intentat divortul pe 23 mai, dupa 15 luni de casnicie, iar vineri, 27 mai, aceasta a solicitat un ordin de restrictie fata de Depp, in varsta de 52 de ani, acuzandu-l de violenta domestica.

O fotografie a lui Amber, in varsta de 30 de ani, in care aceasta are o vanataie pe obrazul si ochiul sau drept a fost depusa in instanta ca proba alaturi de solicitarea pentru ordinul de restrictie, dupa ce aceasta a pretins ca Johnny Depp i-a aruncat un iPhone in fata, saptamana trecutp (21-22 mai), in timpul unei dispute aprinse.

Citește și:

Multi dintre prietenii celebri ai lui Depp, printre care Mickey Rourke si Paul Bettany au sarit in apararea sa, iar in prezent fiica sa fotomodel a vorbit pentru a-l sustine pe tatal sau: "Tatal meu este cel mai bland si cea mai iubitoare persoana pe care o cunosc, a fost mereu un tata minunat pentru mine si pentru fratele meu mai mic, si toti cei care il cunosc ar spune acelasi lucru", a scris fiica lui Depp in varsta de 17 ani pe Instagram.com, alaturi de o fotografie a sa pe cand era bebelus, cu Johnny tinand-o de maini in timp ce merge.

foto: Instagram

Lily-Rose nu este singurul membru al familiei care il sustine pe actor - mama sa, actrita si cantareata franceza Vanessa Paradis, cu care a fost insurat timp de 14 ani pana in 2012, a negat vehement acuzatiile de abuz fizic intr-o scrisoare obtinuta de TMZ.com.

Vanessa Paradis a exprimat ca actorul este 'sensibil si iubitor' si a negat vehement acuzatiile de vilenta domestica, pretinse de Amber Heard. Actrita franceza a scris o scrisoare in care catalogheaza declaratiile lui Heard drept 'revoltatoare'. Aceasta a exprimat: 'In toti anii de cand il cunosc pe Johnny, nu a comis niciodata vreun abuz fizic asupra mea, iar aceste acuzatii nu seamana deloc cu barbatul langa care am trait 14 ani minunati', a spus Vanessa Paradis.

Citește și:

Paradis a exprimat in scrisoarea respectiva ca actorul este 'tatal copiilor mei si este o persoana iubitoare si iubita'. Parerea Vanessei Paradis asupra lui Depp coincide cu cea a primei sotii a actorului, Lori Anne Allison, care a declarat ca nu a lovit-o vreodata.

Lori Anne Alison, cu care Depp a fost casatorit intre 1983-1985, a spus ca vedeta era o persoana blanda, careia ii placeau animalele si ca nu a fost niciodata agresiv in timpul relatiei. Desi cei doi au divortat, au ramas buni prieteni.

Aceasta a povestit prietenilor ca Depp, de care s-a separat in 1985, nu este genul de barbat care sa loveasca o femeie, si ca nu crede in veridiciatea acuzatiilor de violenta domestica, aduse de Amber.

Cei doi au ramas buni prieteni si se crede ca au vorbit recent in urma mortii mamei lui Depp, Betty Sue Palmer, la varsta de 81 de ani, pe 20 mai, ca urmare a unei suferinte indelungate.

Citește și:

Johnny Depp este considerat unul dintre cei mai importanti actori din generatia sa, alaturi de George Clooney si Brad Pitt.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.