Setari Cookie-uri

Ghiciti cine este noul iubit al lui Taylor Swift?

Taylor Swift are un nou iubit! Este unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood.

Taylor Swift, printesa pop a industriei muzicale si cel mai dur barbat din universul Marvel, Tom Hiddleston, sunt aparent mai mult decat apropiati. Au trecut de partea dragostei, informeaza Mediafax.

Taylor Swift, in varsta de 26 de ani si Tom Hiddleston (35 de ani), care a devenit cunoscut pentru rolul sau de personaj negativ Loki, au fost fotografiati in timp ce se saruta, se tin de maini si se plimba romantic pe o plaja. Fotografiile au aparut la doar doua saptamani dupa ce Swift si prietenul ei de mult timp, Calvin Harris si-au incheiat socotelile.

The Sun a publicat fotografii ale perechii, in cursul zilei de miercuri. Fotografiile au fost realizate pe o plaja din Westerly, Rhode Island, marti dupa-amiaza. Nu s-au oferit foarte multe informatii, cu privire la modul in care au fost obtinute fotografiile. In timp ce fanii se arata surprinsi, unii observatori au intrebat imediat daca jocurile nu cumva au fost puse in scena de publicistii lui Swift. Fotografiile au fost vandute la The Sun, de catre o agentie de fotografie numita The Image Direct.

Citește și:

Aceste agentii reprezinta in mod tipic fotografi pentru cumparatori, cum ar fi ziare. Dan Wootton, un editor asociat care supravegheaza ilustratia, in The Sun, a declarat pentru CNN ca echipa sa a avut o banuiala care a dat roade.

Un videoclip postat pe Instagram de catre Swift si Hiddleston, dansand la Gala Met, luna trecuta, dovedeste ca relatia lor era mai mult decat ceea ce parea. Atat reprezentantii lui Hiddleston, cat si ai lui Swift, nu au fost disponibili imediat pentru comentarii.

TAYLOR SWIFT & TOM HIDDLESTON GETTING DOWN #MET #DANCE #FUNFUN #PRINCE #NYC #tomhiddleston

A video posted by Carlos Souza (@carlossouza1311) on

foto prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.