Setari Cookie-uri

Vita de vie lanseaza videoclipul piesei Pe plaja-n Vama la 5

O melodie realizata special pentru vara. Ne place la nebunie.

Vita de Vie a lansat single-ul si videoclipul "Pe plaja-n Vama la 5". Cel de-al treilea single de pe viitorul album al trupei Vita de Vie a fost lansat oficial pe 21 iunie. "Povestea clipului este una simpla, este trecerea de la o stare neutra, la zambet apoi la euforie."', spune Adrian Despot, potrivit Mediafax.

Vita de Vie a lansat single-ul si videoclipul "Pe plaja-n Vama la 5". "Pe plaja-n Vama la 5", cel de-al treilea single de pe viitorul album al trupei Vita de Vie, a fost lansat oficial pe 21 iunie, dupa ce, in cursul zilei de luni - 20 iunie, fanii trupei inscrisi la newsletter-ul vdv.umusic.ro au avut parte de o noua surpriza, putand urmari in exclusivitate, timp de 24 de ore, videoclipul piesei.

“Totul a inceput acum 4 ani, cand am cantat pentru prima oara la Folk You, in Vama. A fost unul din cele mai frumoase concerte acustice ale noastre. Dupa concert, am ramas acolo pana la sfarsitul serii, tarziu inspre dimineata. Linistea se asternuse peste Vama, iar noi am pornit, pe jos, inspre hotel. Pe plaja am auzit o chitara. Era un grup de copii stransi in cerc, in jurul unui foc, care cantau langa mare. Ne-am oprit si ne-am asezat langa ei, am inceput sa cantam impreuna, am facut apoi doua tabere, fiecare canta un cantec si pasa chitara mai departe... Afara era lumina deja, dar nimeni nu se lasa dus acasa. A fost unul din acele momente cand senzatia de timp dispare si este inlocuita cu o densa si continua stare de bine, de infinit. S-au vindecat multe rani in seara aia, cu o singura chitara. Asta s-a intamplat pe plaja in Vama la 5.” a marturisit Adrian Despot, pe 20 aprilie, atunci cand fanii Vita de Vie, inscrisi la newsletter-ul trupei, au putut auzi, pentru prima oara, noua piesa.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.