Setari Cookie-uri

Noul videoclip al lui Beyonce este total diferit de tot ce ati vazut pana acum

Beyonce lanseaza un videoclip la care fanii reactioneaza destul de ciudat.

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams danseaza in videoclipul piesei "Sorry", lansat de Beyonce miercuri, relateaza nme.com, potrivit Mediafax.

Serena este numarul 1 mondial in clasamentul WTA, insa, din videoclip, fanii isi pot da seama ca sportiva e talentata si la dans.

Serena Williams danseaza stilul "twerk" in videoclipul extras de pe albumul cinematografic "Lemonade" al cantaretei americane Beyonce. Acest stil de dans este faimos in America. Miscarile senzuale din posterior sunt marca stilului "twerk".

Videoclipul incepe cu o scena intr-un autobuz, in care Beyonce este insotita de o gasca de fete cu fata pictata ca in ritualurile magice africane. Apoi, intr-o scena ce se petrece intr-un conac, Beyonce e intr-o stare de efervescenta. Leneveste pe un scaun incrustat, ce arata ca un jilt. In conacul in care se inchide, Beyonce este insotita de Serena Williams si de alte fete afro-americane, care danseaza pe holurile vilei. Fetele stau pe scaune si se leagana, cu chip lipotimic, iar Serena Williams se misca lasciv, invesmantata intr-o mantie.

Citește și:

"O cunosc pe Beyonce de foarte mult timp. Totusi, am avut dureri dupa atata dans pentru videoclip", a glumit Serena Williams intr-un interviu pentru WSJ Magazine.

Videoclipul este filmat in alb-negru. iar piesa vorbeste despre infidelitatile sotului lui Beyonce, Jay Z.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.