Setari Cookie-uri

Actorul Nicolas Cage divorteaza!

Dupa 12 ani de casnicie, actorul Nicolas Cage a depus actele pentru divort.

Actorul american Nicolas Cage, in varsta de 52 de ani, s-a despartit de Alice Kim, a treia sa sotie, mai tanara cu 20 de ani decat acesta, in ianuarie, potrivit reprezentantului actorului, relateaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Cuplul, care are un fiu in varsta de zece ani, ar fi sarbatorit 12 ani de casnicie in august, anul acesta.
Alex Kim, care este cu 20 de ani mai tanara decat Nicolas Cage, l-a cunoscut in 2004, pe vremea cand era chelnerita intr-un restaurant din Los Angeles. Cei doi s-au logodit doua luni mai tarziu.

Cage a declarat in 2013 pentru publicatia The Guardian ca s-a insurat atat de rapid cu Kim, astfel incat aceasta sa poata calatori cu el in Africa de Sud (in anul 2005) pentru filmarile filmului "Lord of War", adaugand: "Ne-am casatorit pentru ca ne iubeam".

Cuplul a ajuns subiectul unor stiri in aprilie 2011 dupa o presupusa altercatie care a avut loc in New Orleans, Louisiana. Actorul a fost luat in custodia politiei, dar eliberat rapid pe cautiune si la scurt timp oficialii locali au decis sa inchida investigatia acelui incident.

Citește și:

Reprezentantul lui Cage a declarat atunci: "Procurorul local a confirmat faptul ca nu i se aduc niciun fel de acuzatii. Dupa investigatie, procurorul a respins orice fel de acuzatie impotriva lui Nic si cazul a fost inchis. Suntem multumiti de faptul ca procesul a dus la un rezultat corect, in ciuda relatarilor incorecte facute de media".

In trecut, actorul Nicolas Cage a fost insurat cu Lisa Marie Presley pentru aproximativ patru luni, in 2002, si cu Patricia Arquette, timp de cinci ani.

De asemenea, starul de cinema are si un fiu in varsta de 25 de ani, Weston, dintr-o relatie cu modelul Christina Fulton.

foto prima pagina: Matteo Chinellato, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.