Setari Cookie-uri

Melodia lor a cucerit intreaga Europa. Cum vi se pare?

Monoir cucereste Europa cu single-ul The Violin Song.

comunicat de presa:

Grecia, Turcia, Bulgaria, Rusia, Polonia, Romania sunt printre tarile in care piesa "The Violin Song", lansata in colaborare cu Osaka si Brianna, cucereste publicul si topurile muzicale cu beatul inedit.

Monoir este intr-un turneu de promovare, iar prima dintre tarile in care va ajunge este Bulgaria, unde a fost invitat la cele mai importante posturi radio si TV, precum City Radio & TV, The Voice Radio & TV, Radio Vitosha, Bulgaria ON AIR, Radio NRJ etc.

Mai mult, piesa "The Violin Song" este si pe primele pozitii in topul Shazam din tarile mentionate.

"The Violin Song este ca un vis devenit realitate. E mai mult decat o melodie, este un manifest ce accentueaza mixul cultural; muzica din diverse teritoirii: Bulgaria, Romania si Irlanda, un joint venture intre mai multe teme muzicale. Imi doresc ca prin aceasta piesa sa aduc bucurie in sufletele oamenilor, sa nu existe bariere, iar muzica sa fie singurul lucru care conteaza", declara Monoir.

Citește și:

In plus, "The Violin Song" este deja licentiata in tari precum Germania, Elvetia, Austria, Polonia, Portugalia, Cipru, Slovenia, Croatia, Israel etc.

O coproductie Cat Music si Thrace Music, single-ul “The Violin Song” este compus de catre Cristian Tarcea, Iuga Diana-Cosmina, Osaka, Brianna si foloseste un sample dintr-o piesa folclorica a compozitorul bulgar Nikolay Kaufman. Videoclipul este regizat de catre Bogdan Paun si Alexandru Muresan si a fost filmat pe parcursul unei zile pe malul bulgaresc al Marii Negre.

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.