Setari Cookie-uri

Noua melodie a Rihannei este WOW. Trebuie sa o ascultati si voi

Rihanna lanseaza o noua piesa minunata. Este cea mai frumoasa melodie de pana acum.

Rihanna isi continua cariera de star pop prolific si lanseaza piesa "Sledgehammer", o balada compusa de Sia, ce va figura pe coloana sonora a urmatorului film din franciza "Star Trek", informeaza The Guardian, potrivit Mediafax.

Desi cantareata si-a lansat cu intarziere ultimul album, intitulat "Anti", din luna ianuarie, Rihanna pare sa fie din nou in top. Desi este in turneu mondial de promovare a albumului, a colaborat in acest interval de timp cu mai multi muzicieni, printre care Drake si Calvin Harris, alaturi de care a lansat de curand piesa "This Is What You Came For".

Piesa "Sledgehammer", care poarta acelasi titlu cu una dintre piesele formatiei Fifth Harmony din 2015 si cu o alta, lansata de Peter Gabriel, are o linie melodica in contrast cu sonoritatile melodiilor de pe ultimul album al cantaretei. Albumul "Anti", cel de-al optulea al cantaretei, este considerat cel mai putin comercial si cel mai experimental dintre cele lansate de Rihanna.

Citește și:

Melodia ce va figura pe coloana sonora a filmului "Star Trek Beyond", a carei coautoare este cantareata Sia, este un imn despre putere si forta care se potriveste abilitatilor vocale ale Rihannei.

Montajul cu actiune intensa din spatiul intergalactic, tipic seriei Star Trek, pe care fanii l-au intrezarit in trailerul filmului "Star Trek Beyond" accentueaza impactul emotional al piesei "Sledgehammer".
Filmul "Star Trek Beyond" va avea premiera pe 22 iulie.

Rihanna se afla in turneul mondial "The Anti World Tour 2016", ce a inceput in toamna anului trecut in America si care continua pe parcursul acestui an, cu scopul promovarii celui mai recent album al cantaretei, "Anti".

Rihanna va sustine un concert pentru prima data in Romania pe 14 august (in cadrul turneului "Anti World Tour"), in Piata Constitutiei.

Citește și:

foto prima pagina: Rihanna, Facebook

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.