Setari Cookie-uri

Gwen Stefani: Ce inseamna sa divortezi de sufletul tau pereche?

Gwen Stefani povesteste cum a trecut peste traumele divortului.

Gwen Stefani a dat cartile pe fata despre divortul de fostul ei sot, Gavin Rossdale. Cantareta a descris momentul ca fiind cel in care toate visele ei au fost "spulberate", informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Fosta componenta a trupei “No Doubt”, in varsta de 46 de ani are, in prezent, o relatie cu Blake Shelton si se afla in mijlocul unui turneu nord-american, dar asta nu a impiedicat-o sa-si reaminteasca de divortul ei intr-un interviu din editia din august a revistei Harper Bazaar.

"Visele mele au fost spulberate" si-a amintit Gwen momentul in care s-a despartit de Rossdale, in vara anului trecut, dupa 14 ani de relatie si 3 copii.

"Tot ce am vrut toata viata mea, a fost sa am copii, sa fiu casatorita, sa am ce au avut parintii mei.", a declarat artista.

Pentru ea, cea mai grea parte a fost calvarul de a imparti custodia celor trei copii: Kingston, Zuma si Apollo.

Citește și:

“A fost o nebunie, deoarece nu numai ca mi-am destramat casnicia, dar atunci copiii mi-au fost luati jumatate din timp, astfel incat am avut un moment in care mi-am spus: Ce ?! Ce am facut?”, a marturisit Stefani.

Pe de alta parte, Gwen Stefani neaga zvonurile ca ea si Blake Shelton vor sa se casatoreasca, chiar daca in prezent, acesta reprezinta fericirea din viata artistei. "A fost ca acest dar al unui prieten care trece exact prin acelasi lucru, in acelasi timp ", a spus Gwen, referindu-se la recentul divort dintre Shelton si Miranda Lambert.

"Apoi, totul a decurs usor. A mers de la oribil, de la a castiga putina incredere si pana la <<Wow, Dumnezeule, chiar nu stii ce iti rezerva viata>> ", a completat artista.

foto prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.