Setari Cookie-uri

Jojo va fi mamica. Primele imagini cu burtica

Catalina Grama si Paul Ipate vor deveni parinti

comunicat de presa:

Catalina Grama si Paul Ipate vor deveni parintii unei fetite la finalul acestui an, asa cum anunta cu emotie actrita in aceasta dimineata pe blogul sau, catalinagrama.com "Voi fi mamica. Iar!”, isi intituleaza Jojo Catalina Grama postarea-confesiune in care anunta ca este insarcinata pentru a doua oara.

Vom fi parinti si ne simtim binecuvantati pentru ca nu exista fericire mai mare decat aceea de a cunoaste iubirea de parinte.”, spune Jojo care marturiseste si ca momentul in care a aflat ca este insarcinata a emotionat-o foarte mult si s-a surprins razand in timp ce plangea.

Actrita a trecut deja de perioada de inceput de sarcina, cu greturi, emotii si temeri, iar acum se poate bucura din plin de gesturile de afectiune pe care le primeste din partea familiei pentru micuta lor, “o zana care doarme cuminte la mine in burtica”, asa cum o descrie mama sa: “Cand am fost gravida cu Achim am crezut ca nu poate exista fericire care sa semene sentimentului special pe care l-am trait. Privindu-mi comoara de baiat cum imi mangaie burtica, simt ca o sa fac implozie de atata bine si frumos. Cei dintre voi care au mai multi copii cred ca imi inteleg perfect sentimentul”, isi continua confesiunea Jojo care va deveni mama pentru a doua oara.

Citește și:

Achim, fiul Catalinei, in varsta de 5 ani, este foarte incantat ca i se mareste familia: “De fapt, el a fost cel care a spus ca isi doreste o surioara inainte ca ea sa existe macar, asa ca noi credem ca el a chemat-o”, marturiseste cu emotie Jojo.

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.