Setari Cookie-uri

Adelina Pestritu promoveaza Romania de pe coperta unei reviste internationale

Adelina Pestritu apare pe coperta unei reviste internationale. Vedeta promoveaza, pe aceasta cale, Romania.

comunicat de presa:

Adelina Pestritu promoveaza Romania de pe coperta revistei internationale Trend Prive Magazine, editata si tiparita in America si distribuita in 80 de tari ale lumii din SUA, Canada, Europa, Asia, Australia in paginile careia au aparut personalitati precum Angelina Jolie, Nicole Kidman, Johnny Deep, Beyonce sau Scarlet Johansson.

Colaborarea cu Trend Prive Magazine este foarte importanta pentru mine, pentru activitatea mea profesionala. Faptul ca am pozat pentru o revista internationala de moda si nu numai, pentru care au pozat starurile internationale pe care eu le admir din suflet, imi umple inima de bucurie. In acelasi timp, aceasta colaborare vine ca o confirmare a faptului ca am steaua mea norocoasa”, spune Adelina Pestritu.

Mesajul shooting-ului de coperta realizat de Adelina Pestritu pentru coperta Trend Prive Magazine este acela de a promova Romania pe plan international: „Romania merita sa fie apreciata si vizitata. Si cum puteam sa o scoatem mai mult in evidenta, decat prin obiectivele importante ale Bucurestiului? Asa ca am ales cateva obiective turistice importante printre care Casa Poporului, Palatul CEC sau Ateneul Roman. Desigur, ar mai fi multe altele si cadre pitoresti pe care le-am putea ilustra in paginile unei asemenea reviste, dar n-am avea suficient spatiu ☺. Sunt patriota si ma mandresc cu asta”, marturiseste vedeta.

Citește și:

TrendPriveMagazine este o publicatie internationala print si online care si-a asumat de la inceputul existentei sale lupta pentru nenumarate cauze umanitare, de la abuzul asupra animalelor, pana la educatie, ecologie, abuzuri, abandon, persoane fara locuinta, refugiati: „Fondatoarea revistei alaturi de echipa cu care colaboreaza a dat sanse la viata unor oameni care nu au pentru ce sa zambeasca. Viata este despre bucuriile pe care le oferi, nu despre cele pe care le primesti”, explica Adelina Pestritu.

Mai multe fotografii din sedinta foto speciala realizata de Adelina Pestritu pentru coperta revistei „Trend Prive Magazine” pot fi vazute pe site-ul oficial al publicatiei, http://trendprivemagazine.com/,.

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.