Setari Cookie-uri

8 sfaturi ecologice de la vedete

Jonas Brothers, Demi Lovato si actorii din Camp Rock 2 va ofera cele mai importante sfaturi ecologice pentru a ajuta la salvarea planetei. Uniti-va fortele cu gasca lor pentru a afla cum puteti sa faceti o diferenta pe planeta Pamant

Jonas Brothers, Demi Lovato si actorii din Camp Rock 2 va ofera cele mai importante sfaturi ecologice pentru a ajuta la salvarea planetei. Uniti-va fortele cu gasca lor pentru a afla cum puteti sa faceti o diferenta pe planeta Pamant…

Sfat ecologic 1: Consumati mai putina apa

Joe Jonas spune: “Am inregistrat un cantec cu Demi care se numeste Make A Wave si care are un mesaj ecologic. Cantam despre oceane si cum putem ajuta sa le pastram curate, acesta fiind un aspect foarte aproape de inima mea. Un alt mod prin care putem salva planeta este sa folosim mai putina apa. Nu lasati apa sa curga atunci cand va spalati pe dinti. Opriti robinetul si economisiti apa. Faceti tot ce va sta in puteri pentru a avea un comportament ecologic!”




Sfat ecologic 2: Reciclati!


Nick Jonas spune: “Cred ca este foarte important sa contribuim la cat mai multe cauze verzi posibil. Ce lucruri ecologice fac eu acasa? Reciclez cat mai mult posibil. Mama imi spune mereu sa reciclez cutiile din aluminiu, astfel incat am devenit foarte priceput la acest lucru. Fiti atenti la ceea ce aruncati, deoarece nu ar trebui sa aruncati hartie sau cutii. Acestea trebuie reciclate.”


















Sfat ecologic 3: Stingeti luminile!

Kevin Jonas spune: “Daca lucram impreuna, putem intr-adevar sa aducem o diferenta la salvarea planetei. Stingeti lumina ori de cate ori iesiti din camera. Nu este nevoie sa fie aprinsa daca nu sunteti inauntru, asadar stingeti-o si economisiti energie. Ganditi-va la energia pe care o consumati acasa si la scoala – si faceti tot posibilul sa aveti un comportament cat mai ecologic.”
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.