Setari Cookie-uri

Imbina frumusetea cu responsabilitatea eco!

Zilnic, peste 450 de milioane de europeni folosesc produse cosmetice, conform Asociatiei Europene pentru Produse Cosmetice. De asemenea, un studiu recent arata faptul ca, anual, 5 miliarde de astfel de produse sunt vandute in Europa!

Zilnic, peste 450 de milioane de europeni folosesc produse cosmetice, conform Asociatiei Europene pentru Produse Cosmetice. De asemenea, un studiu recent arata faptul ca, anual, 5 miliarde de astfel de produse sunt vandute in Europa! Este, deci dovedit faptul ca aspectul exterior este foarte important, putand fi considerat, de ce nu, cartea noastra permanenta de vizita!

Fie ca vorbim despre produse pentru par, corp sau ten, acestea ne mentin tinere, in forma si ne ajuta sa ne simtim bine in pielea noastra! Dar frumusetea exterioara nu este de ajuns! Echilibrul dintre aceasta si cea interioara este cel care primeaza. Drept urmare, este din ce in ce mai cautat – se apreciaza mai mult calitatea, in favoarea cantitatii!

Gandeste-te la un mar mare, rosu si frumos – cu siguranta va atrage atentia cumparatorilor! Dar gustul lui este clar mai important – acesta va determina daca posibilul cumparator va mai alege acelasi produs sau nu. Acelasi lucru este valabil si pentru frumusete: este usor sa fim frumoase la exterior, sa ne ingrijim si sa aratam bine. Haideti sa vedem cum putem imbina cele doua – si cand ar fi momentul mai potrivit, daca nu chiar atunci cand folosim produsele cosmetice!

Frumusetea se imbina acum cu responsabilitatea ECO! Si pentru ca a fi ECO este mai mult decat un trend – a devenit un stil de viata, iata cum le poti imbina armonios pe cele doua:

Actioneaza responsabil: colecteaza selectiv!

Zilnic folosesti produse cosmetice. Te-ai gandit cat sunt de importante ambalajele acestora – pentru ca doar datorita lor continutul produselor cosmetice ajunge in stare perfecta la tine? Te-ai interesat vreodata ce se intampla cu acestea? Stiai ca pot fi reutilizate, astfel incat sa fie realizate produse noi? Fii responsabila! Ambalajele produselor cosmetice nu sunt gunoaie, ele sunt deseuri! Deseurile sunt valoroase, pentru ca pot fi valorificate prin reciclare, in vederea obtinerii unor alte produse. Restul, este numit gunoi (resturile de mancare, de exemplu) – care ajunge pe groapa si nu mai poate fi folosit!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.