Setari Cookie-uri

5 metode eco pentru sani fermi

Fie ca ne dorim sani mai mari sau mai mici, pe toate ne uneste o dorinta unica: sanii nostri trebuie sa fie, in primul rand, fermi! Exista numeroase metode pentru a avea sani fermi si sexy, de la lifting mamar, cu riscurile iminente unei interventii chirurgicale si terapii sofisticate, cu un pret pe masura, pana la tratamente si remedii eco, ce sunt prietenoase cu bugetul tau si deloc invazive pentru pielea ta.

3. Inot

Multe femei s-au convins deja de beneficiile inotului pentru corpul lor, acesta fiind un sport complex, ce lucreaza fiecare grupa musculara. Referindu-ne strict la sani, in timp ce inoti, apa exercita o presiune usoara asupra muschilor pectorali, iar, combinata cu exercitiul fizic in sine, obtii un rezultat excelent pentru fermitatea sanilor tai. In plus, ce poate fi mai minunat decat o jumatate de ora de piscina dupa o zi stresanta si inabusitoare la scoala sau birou?

4. Masaj delicat

Masajul corect face minuni pentru piele! Daca te hotarasti sa investesti intr-o crema speciala pentru decolteu si bust, vei obtine rezultate mai rapide fata de un masaj realizat cu un ulei simplu si natural, precum cel de migdale sau germeni de grau (si nu, nu spera ca daca iti masezi sanii cu ulei de marar vor creste - este doar un mit), insa tehnica masajului este, pana la urma, cea mai importanta.

In primul rand, presiunea exercitata trebuie sa fie la fel de delicata ca si atunci cand aplici crema in jurul ochilor, iar miscarile sunt urmatoarele: tapoteaza usor sanul, avand ca punct de plecare sfarcurile; maseaza in sens ascendent, pornind de sub sani si oprindu-te in zona decolteului; maseaza sanii in sensul acelor de ceasornic, apoi invers. Aceste trei miscari sunt esentiale in masajul sanilor, iar procedura in sine poate dura intre 2 si 10 minute, in functie de dorinta ta.

5. Masca eco pentru sani fermi

Daca te-ai obisnuit sa aplici masti naturiste numai pe ten si par, iata ca si sanii tai pot fi rasfatati in stil eco, chiar la tine acasa! Ai nevoie de un mar dat pe razatoare, o fiola de vitamina E uleioasa, o lingura de iaurt gras si un galbenus de ou. Amesteca toate ingredientele, aplica masca pe sani, acopera sanii cu o folie de plastic, iar deasupra pune-ti un sutien de bumbac (ai grija, intrucat se poate pata de ulei). Dupa 20 de minute, clateste o data cu apa calda, apoi cu apa rece, variind astfel temperatura de 4-5 ori. Rezultatul? Daca vei persevera, aplicand aceasta masca saptamanal, pielea sanilor va deveni ferma si isi va mentine sau chiar recapata rolul clasic, de sutien natural!

Un articol de Raluca Mateescu
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.