Setari Cookie-uri

Business pe bicicleta

Pune-ti costumul office si hai pe bicicleta!

Comunicat de presa

Pune-ti costumul office si hai pe bicicleta!


Junior Chamber International (JCI) Bucuresti organizeaza joi, 29 aprilie 2010, pe traseul Piata Victoriei – Parcul Herastrau, prima editie din seria de evenimente „Business pe Bicicleta”.

Evenimentul se desfasoara sub forma unei demonstratii a biciclistilor in tinuta business. Participantii pot veni cu bicicleta proprie sau pot inchiria una gratuit de la organizatori. Programul va fi urmatorul:

• 08:30-9:00 intalnire cu presa si inregistrarea participantilor in fata Muzeului de Geologie, Piata Victoriei;
• 09:00 startul paradei;
• 09:30-10:30 mic dejun si workshop (Terasa Promenade) cu scopul de a gasi solutii de parcare a bicicletelor la birou.

“Business pe bicicleta mi se pare un concept excelent, care pune in miscare atat la propriu cat si la figurat antreprenori bucuresteni, atat pe cei mai tineri care oricum sunt extrem de dinamici, cat si pe cei din alte generatii, ca mine de exemplu, care in acest fel, alaturi de generatia ceva mai tanara, regasim dorinta de miscare, dar si placerea de a propune impreuna comunitatii din Bucuresti un model de activitate mai curat din toate punctele de vedere. Imi face mare placere sa particip personal la acest eveniment!”, afirma Marius Ghenea, business-angel si antreprenor roman in serie.

Business pe bicicleta este dedicat tuturor oamenilor de afaceri, antreprenori si manageri, femei sau barbati, fani ai mersului pe bicicleta ca mijloc de recreatie, dar si ca mijloc practic de deplasare la birou. Business pe bicicleta isi propune crearea unei comunitati a oamenilor de afaceri, care sa identifice solutii pentru imbunatatirea infrastructurii dedicate bicicletelor si sa creasca popularitatea acestui mijloc de transport eco. Solutiile gasite vor fi aplicate atat direct, in mediul privat, cat si prin influentarea politicilor publice ale autoritatilor locale, prin promovarea rezultatelor proiectului.

Ne dorim sa facem din mersul pe bicicleta la birou o obisnuinta placuta si o alternativa viabila pentru cat mai multi oameni. Vrem ca proiectul nostru sa aduca o contributie semnificativa la transformarea mersului pe bicicleta intr-un mod eficient si sustenabil de deplasare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.