Setari Cookie-uri

Ani cu alcool si sex - de Cristina Nemerovschi

Un roman pe care trebuie sa il citesti.

La Editura Herg Benet, in colectia Radical din 7, a aparut romanul Ani cu alcool si sex, de Cristina Nemerovschi. Cea de-a treia carte a autoarei, Ani cu alcool si sex, este atat un prequel, cat si un sequel al romanului de debut, Sange satanic. Personajele din controversatul Sange satanic revin cu noi intamplari si introspectii, umorul negru nu lipseste, iar viziunea asupra societatii romanesti, in continua schimbare, este mai nihilista ca oricand.

Lansarea noului roman al Cristinei Nemerovschi va avea loc in cadrul targului de carte Gaudeamus 2012, pe data de 24 noiembrie, de la ora 18, la standul Editurii Herg Benet.

Pana la data de 30 noiembrie, cartea poate fi comandata cu autograful autoarei din libraria online a editurii, aici.

Ce putem citi in Ani cu alcool si sex:


Ani cu alcool si sex continua nihilismul, mizantropia, ironia, revolta impotriva societatii manelizate, reflectiile originale, scenele necenzurate si detaliate de sex si umorul spumos din Sange satanic.

Citește și:

Romanul reia carismaticul si controversatul personaj M., cu pasaje temporale din diferite perioade ale vietii sale, viata celei “mai misto fiinte care a existat vreodata pe lume”. Scena intamplarilor este cand Bucurestiul, cu barurile si cluburile in mare parte disparute intre timp, cand Vama Veche, dar nu numai. In jurul lui M. graviteaza atat personaje noi, la fel de memorabile, cat si aceiasi R., B., A. sau D.

Nostalgie, rafuiala cu timpul, dorinta de a pastra intacte sentimente si fiinte incheaga firul epic al intregii carti.

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.