Setari Cookie-uri

Un barbat, o alta femeie, aceeasi poveste. Deja Vu!

Ce urmeaza este Deja Vu, cel mai recent lungmetraj al lui Dan Chisu, in calitate de scenarist, regizor, cameraman, actor si producator.

Deja Vu este povestea tragi-comica a unui trio amoros cu efecte revelatoare. Ineditul si, totodata, drama povestii nu vine din tema abordata, relatia in trei, ci din tehnica de filmare si tot ce decurge de aici. Spectatorul intra in viata personajului principal fara sa il vada, descoperindu-l numai din modul in care reactioneaza personajele cu care el interactioneaza: mama, sotia si amanta. Personajul principal este singurul decident al actiunilor sale, dar si al cadrelor pe care le surprinde.

"Mi-am dat voie sa risc, actoriceste vorbind" – Ioana Flora

"Lucrul la Deja Vu a fost din primul moment o provocare profesionala. Cand primesti un astfel de rol, poate fi in egala masura imbucurator si intimidant. Aveam nevoie de incredere, indrumare si sustinere, iar Dan mi-a oferit incredere totala inca din timpul repetitiilor si a fost deschis la orice intrebare sau propunere, fapt care m-a ajutat enorm. Am modificat sau am improvizat impreuna in timpul celor trei saptamani de repetitii, incat la filmari stiam deja foarte bine ce aveam de facut. E un proiect de suflet in care mi-am dat voie sa risc, actoriceste vorbind, in care am iesit din zona mea de confort, ceea ce nu poate fi decat binevenit din cand in cand pentru un actor.", spune Ioana Flora, actrita care interpreteaza rolul amantei, Tania.

Citește și:

Actrita de film, teatru si televiziune, Ioana Flora este cunoscuta si premiata pentru rolurile ei din Marfa si banii (2001), al lui Cristi Puiu, Pescuit sportiv (2007), in regia lui Adrian Sitaru, A Long Story (2011), in regia lui Jorien van Nes, Periferic (2012), in regia lui Bogdan George Apetri, Domestic (2013), al lui Adrian Sitaru. Pe scena, Ioana poate fi vazuta in prezent la Odeon, Godot Cafe-Teatru si teatre independente/spatii neconventionale pentru piese de teatru din Bucuresti si din tara.

"Propunerea de a lua tot timpul camera ca partener m-a incitat" – Tudor Smoleanu

"Filmul Deja Vu a fost unul dintr-o, de acum, bogata serie de proiecte realizate impreuna cu regizorul Dan Chisu, asa ca, se intelege, am lucrat cu placere impreuna. Propunerea de a lua tot timpul camera ca partener m-a incitat pentru ca presupune un joc putin diferit de ceea ce faci in mod obisnuit. E interesanta trecerea de la un partener la camera. M-as mai juca asa! Sper ca filmul sa se bucure de succes!", spune Tudor Smoleanu, actorul care interpreteaza rolul lui Mihai, personajul principal.
Tudor Smoleanu a mai jucat in Bucuresti NonStop (2013), Si caii sunt verzi pe pereti (2012), Ursul (2011) si Intalniri incrucisate (2009), regizate de Dan Chisu. Ca scenarist, Tudor Smoleanu semneaza filmul Zbor deasupra unui cuib de curci (2003).

Citește și:

Deja Vu va avea premiera de gala joi, 14 noiembrie, ora 20:00, la CinemaPRO. Din 15 noiembrie va fi lansat in cinematografele din toata tara: Targu Mures, Craiova, Cluj-Napoca, Constanta, Botosani, Piatra Neamt, Calarasi, Ploiesti si Targu Jiu.

Distributia: Ioana Flora, Mirela Oprisor, Anca Alexandru, Gabriel Rauta, Tudor Smoleanu, Horia Gheorghe, Gabriel Sandu, Simona Teodora, Chis Stanciu, Gheorghe Andrei si Dan Chisu.
Deja Vu este o co-productie DaKINO Production si Watch Me Productions, realizata cu sprijinul HBO Romania, 2012.

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.