Setari Cookie-uri

Editie speciala Zodiac Cafe

Dedicata zilei de 8 Martie

Inspayer Bistro, 8, 9 Martie, orele 11:00 - 20:00, acces gratuit!

In aceast an, Zodiac Cafe ti-a pregatit o noua editie a primului targ de astrologie, o editie in care vom celebra impreuna frumusetea, eleganta si bucuria inceputului de primavara intr-o atmosfera guvernata de astre! Alaturi de noi se vor afla si de aceasta data cei mai buni astrologi, numerologi, specialisti in domeniul feng shui-ului, dezvoltarii personale sau spirituale.

Vizitatorii vor avea parte de sedinte inedite de numerologie, cristaloterapie, vor primi sfaturi despre cum sa-si amenajeze locuinta sau biroul dupa cerintele feng shui-ului şi vor putea beneficia de astrograme personalizate si realizate pe loc de catre binecunoscutii astrologi Minerva, Barbara Bacauanu, Alexandru Nicolici, Adina Binder, Ludmila Argesanu sau Rodica Purniche.

Citește și:

In cadrul targului, special cu ocazia Zilei de 8 Martie, am dezvoltat proiectul Astrological Sign meets beauty, cu participarea tinerilor designeri care isi vor prezenta noile creatii. Partenerul nostru, blogul de fashion street Bucharest style, mai precis Raluca Barbu si Silvia Campeanu, va va consilia in alegerea vestimentaţiei pentru noul sezon, în funcţie de zodie si de noile tendinte. Surpriza zilei de sambata sunt cele 12 modele, ce vor purta rochii personalizate pentru fiecare zodie, coafura si make-up-ul fiind adaptate pentru stilul fiecarui semn astrologic.

De asemenea, pe parcursul celor doua zile dedicate targului, iubitorii de arta si frumos pot admira expozitia “Arta la feminin”, o expozitie de arta contemporana, pictura, arta digitala, fotografie si sculptura, semnata de grupul 4 Art Alina Manole, Cristian Crestincov, Razvan Stanciu & invitatii lor, artistii Adriana Pelin, Laura Lucia Mihalca si Madalina Corina Diaconu.

Citește și:

Va fi un eveniment unic, cu un parfum de poveste, ce se va desfasura intr-o locatie clasica, cu mult bun gust si rafinament: Inspayer Bistro, fostul Palat Spayer, locul unde elementele clasice se imbina, intr-un mod elegant, cu elemente noi, contemporane. Zodiac Cafe este primul targ de astrologie din Bucuresti, dedicat tuturor celor pasionati de astrologie si dezvoltare personala, dar si celor mai buni astrologi.

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.