Setari Cookie-uri

Dragostea e chimie, nu magie

Un farmacist de provincie accepta sa incerce sa-l ucida cu chimicale pe sotul amantei sale, dar lucrurile o iau razna cand se razgandeste si nu mai stie cum sa dea inapoi.

COMEDIE
Scenariul: Geoff Moore, David Posamantier
Regia: Geoff Moore, David Posamantier
Cu: Olivia Wilde, Michelle Monaghan, Sam Rockwell
DISTRIBUIT DE RO IMAGE 2000 SI PROROM

Faceti cunostinta cu farmacistul de provincie Doug Varney (Sam Rockwell). Un tip moale, pisat in permanenta la cap de nevasta lui dominatoare (Michelle Monaghan), Doug inainteaza ca un somnambul prin viata, dorindu-si ca lucrurile sa se schimbe, dar fara sa miste un deget. Se ocupa de farmacia Bishop, amplasata intr-o piateta rustica din centrul oraselului Woodbury, afacere pe care a preluat-o de la socrul lui.

Walter Bishop (Ken Howard) este un tip morocanos care le stie el pe toate si care nu da doi bani pe Doug. Zi de zi, Doug are preocuparile banale ale oricarui farmacist local: elibereaza retete, se consulta cu pacientii, si incearca sa-si tina sub control cei doi angajati cam inceti de minte - Janet (Jenn Harris) si Noah (Ben Schwartz). Dar, din ziua in care e nevoit sa livreze personal o reteta si ajunge la casa unei femei splendide, Elizabeth Roberts (Olivia Wilde), viata lui Doug o ia razna. Sotie-trofeu plictisita de prea multa singuratate, Elizabeth e prizoniera in viata pe care o duce acum, exact ca si Doug. Desi cei doi vin din lumi extrem de diferite, intre ei se declanseaza instantaneu o atractie fizica si, dupa ce Elizabeth il saruta, ametita fiind de aburii alcoolului, lui Doug i se deschide perspectiva unui nou inceput.

Citește și:

Cei doi isi gasesc alinare unul in bratele celuilalt si astfel incepe o relatie torida care e condimentata cu cunostintele lui Doug in zona tulbure a farmacologiei. Ceea ce incepuse ca o idila banala se transforma in ceva mult mai intens. Doug incepe sa-si redescopere masculinitatea, ba chiar o invinge pe sotia lui la turul ciclist anual pe care ea il castigase intotdeauna pana atunci. Totul e distractiv pana in momentul in Doug sugereaza ca ar putea sa se foloseasca de priceperea lui la medicamente pentru a-l ucide pe sotul lui Elizabeth, pentru ca ea sa-i poata mosteni averea... iar Elizabeth nu face mare lucru ca sa-l faca sa se razgandeasca. Planul lor prinde tot mai mult contur, dar lucrurile se complica si la farmacie, unde primeste controlul agentului DEA Andrew Carp (Norbert Leo Butz),care e infoensiv doar la prima vedere, caci, incetul cu incetul, incepe sa-l stranga cu usa pe Doug pe masura ce descopera tot mai multe nereguli la inventar, dar si in registrele contabile. Disperati sa apese pe butonul de “reset” al vietii lor, Doug si Elizabeth se dedica cu si mai multa ardoare planului lor criminal, pregatindu-si si o cale de scapare pentru a fugi impreuna spre o noua aventura.

Citește și:

Dar o intalnire intamplatoare cu viitoarea lui victima, sotul lui Elizabeth (Ray Liotta), il face pe Doug sa se razgandeasca. In plus, gandul de a-si parasi fiul adolescent, Ethan (Harrison Holzer), il face sa se convinga ca e pe cale sa faca o mare greseala. Asa ca intr-o ultima zi in care mai poate indrepta lucrurile, Doug incearca cu disperare sa salveze ce se mai poate salva, inainte ca viata sa i-o ia ireversibil la vale…

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.