Setari Cookie-uri

Femeile, alimentatia si Dumnezeu. O cale neasteptata care conduce aproape oriunde

Dupa ce a studiat, a predat si a scris timp de trei decenii despre obsesia fata de hrana si alimentatie, autoarea de bestselleruri Geneen Roth adauga o dimensiune noua operei sale prin publicarea cartii Femeile, alimentatia si Dumnezeu

Produs publicat in 2012 la Adevar divin si disponibil pe Elefant.ro
Autor: Geneen Roth
Pret: 24,00 lei

Prezentare

Dupa ce a studiat, a predat si a scris timp de trei decenii despre obsesia fata de hrana si alimentatie, autoarea de bestselleruri Geneen Roth adauga o dimensiune noua operei sale prin publicarea cartii Femeile, alimentatia si Dumnezeu. Ea porneste de la un concept nou: felul in care mananci este inseparabil de convingerile tale legate de tine insuti si de viata pe care o traiesti. Relatia ta cu hrana oglindeste perfect ceea ce simti despre iubire, teama, manie, menire, transformare si chiar despre Dumnezeu.

Lucrare fundamentala, valabila in orice epoca, Femeile, alimentatia si Dumnezeu iti va demonstra ca transcenderea obsesiilor alimentare reprezinta un proces care te poate conduce in profunzimile sufletului si spiritului tau, pana in centrul stralucitor al fiintei tale.

Citește și:

Foto prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.