Setari Cookie-uri

Femeia si astrele - arhetipurile planetare ale astrologiei karmice

Fiecare dintre noi si-a asumat o anumita menire spirituala pentru existenta actuala, chiar daca majoritatea dintre noi nu isi aduce aminte constient de ea

Produs publicat in 2013 la Stiinta si Constiinta si disponibil pe Elefant.ro
Autor: Georgiana Danet
Pret: 23,40 lei

Prezentare

Fiecare dintre noi si-a asumat o anumita menire spirituala pentru existenta actuala, chiar daca majoritatea dintre noi nu isi aduce aminte constient de ea. Faptul ca suntem nascute intr-o anumita zodie reflecta in mare parte lectiile de viata si menirea asumata. Trecutul nostru si, prin forta cauzelor determinate de noi candva, destinul nostru actual sunt toate inscrise intr-o miscare ciclica (generata de sferele subtile de forta ale astrelor) prin care sufletul nostru alege in momentul reincarnarii sa intre intr-un corp sau altul. Ceea ce - mai mult sau mai putin - am realizat in sensul bun sau rau in toate vietile noastre anterioare nu este niciodata un fapt lipsit de importanta in aceasta alegere. Intuind toate acestea, intelegem ca uneori trebuie sa ispasim ca sa fim iertati unele greseli sau pacate faptuite in alte existente. In celalalt sens (benefic), putem fi de asemenea recompensati in mod corespunzator, frumusetea fizica si armonia corporala deplina fiind, cel mai adesea, un daracordat, numai dupa merite, acelora care in vietile lor anterioare s-au aratat iubitori, buni, inimosi, atenti cu ceilalti oameni, generosi si dezinteresati.

Citește și:

Aceste elemente (pamantul, apa, focul, aerul) imprima, deloc intamplator, o amprenta karma-ica diferita asupra personalitatii. Alegerea de a ne naste avand Soarele intr-unul sau altul din semnele zodiacului corespunde celei mai profunde tendinte karma-ice, care, la randul ei, este intim legata de lectia pe care ne-am hotarat cu anticipatie sa o asimilam (invatam) de-a lungul acestei vieti.

Foto prima pagina: Depositphotos

Vizionare placuta


Kudika
8 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.