Setari Cookie-uri

Toamna aceasta, make yourself epic @NakedPR!

Din 20 octombrie, incepe cea de-a treia editie NAKED PR

Astazi se deschid inscrierile pentru o noua editie de cursuri, sesiuni si workshops NAKED PR, prima scoala de PR din Romania care dezvaluie adevaratele resurse, relatii, drumuri si informatii din industria de comunicare romaneasca.

Timp de sapte saptamani, Naked PR si echipa sa fantastica de profesori, SuperEroi din industria de comunicare romaneasca, restaureaza magia comunicarii, impartasesc toate fortele si vulnerabilitatile unei industrii de PR romanesti reale, dau acces la relatii puternice si la povesti de succes posibile.

Crisis PR, Business PR, Fashion PR intermediate, Fashion PR advanced, Film&actors PR, Political PR, PR 3.0 si PR-ul pentru industria de health&wellbeing compun colectia de cursuri din aceasta toamna.

"Tema campaniei de promovare din aceasta toamna o reprezinta SuperEroii din industria de comunicare romaneasca. Dincolo de marci, servicii, produse, business-uri, sunt povestile, emotiile si, mai ales, oamenii. Oamenii care cred in forta schimbarii, in menirea lor, in cunoastere si responsabilitate, in magia comunicarii trainice. In ei credem, pe ei ii cautam. Ei sunt SuperEroii”, spune Raluca Cristea, fondatoare NAKED PR.

Citește și:

In fiecare dintre noi exista un SuperErou. In fiecare actiune, business, constructie stau potentialul exceptionalului, forta schimbarii uimitoare, binele, bunul si incredibilul. Tot ce avem nevoie pentru a dezlantui succesul e sa cunoastem oamenii care sa ne ajute sa ne descoperim menirea, sa cream relatiile si sa ne spunem magistral povestile. In aceasta toamna, transformam oameni de comunicare in SuperEroi, in Superspecialisti de PR.”, spune Adelina Bortan, fondatoare NAKED PR.

Corina Vintan (Crisis PR), Mirela Bucovicean (Business PR), Ana Bucur, Noemi Revnic si Vicki Nicola (Fashion PR), Radu Magdin (Political PR), , Ileana Cecanu (Film&Actors PR), Victor Kapra (PR 3.0) si Sorina Fredholm (PR pentru industria de health&wellbeing)) formeaza echipa profesorilor NAKED din acest sezon.

Citește și:

Detalii despre agenda workshopurilor si inregistrare sunt disponibile pe site-ul Naked PR (www.nakedpr.ro).


Despre Naked PR


Naked PR este un proiect educational dedicat tuturor celor in cautare de upgrade si newins, fie ca sunt profesionisti, aspiranti, angajatori sau pasionati de PR. In cele doua editii desfasurate pana acum, au absolvit 220 de cursanti.

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.