Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Afla cum sa-ti faci detox de garderoba

Nu lasa toamna sa te ia pe nepregatite. Inscrie-te acum la Seminarul de Fashion de la Sun Plaza si afla totul despre detox-ul de garderoba.

La fiecare inceput de sezon, orice fashionista trebuie sa-si reanalizeze optiunile vestimentare. Pentru a-ti veni in ajutor, Sun Plaza Shopping Center ti-a pregatit un Seminar de Fashion inedit, sustinut de consultantele de moda Madalina Dragoi si Ailin Ibraim, echipa Strike a Pose. Seminarul are loc sambata, 4 octombrie 2014, de la ora 17:00, la etajul 1, in zona restaurantelor din centrul comercial aflat in sudul Bucurestiului.

Inscrie-te acum si vei invata totul despre detox-ul de garderoba: care sunt piesele vestimentare pe care trebuie sa le daruiesti odata cu schimbarea sezonului, ce merita sa pastrezi din garderoba si cum sa iei cele mai bune decizii in materie de stil. Madalina si Ailin te vor pune la curent si cu tendintele pentru sezonul toamna - iarna 2015, dar nu inainte de a te invata cum sa te imbraci in functie de silueta.

Tot aici vei avea ocazia sa aprofundezi noile cunostinte de stil in cadrul unei sesiuni practice, sub indrumarea celor doua consultante de moda, dar si sa afli secretele shopping-ului inteligent. La final nu va lipsi sesiunea de Q&A unde vei primi raspunsuri la toate intrebarile legate de moda si stil personal.

Participarea este gratuita si te poti inscrie prin aplicatia de pe pagina de Facebook Sun Plaza, chiar aici.

Mai mult, pe 18 octombrie 2014, Sun Plaza a pregatit un Seminar de Beauty sustinut de binecunoscuta Dana Sota, figura reprezentativa in domeniu. Cel de-al doilea seminar va fi o lectie deschisa despe frumusete, in care vei afla care sunt pasii obligatorii de ingrijire, cum sa alegi produsele potrivite pentru tenul tau, cum sa eviti greselile comune in materie de skincare si multe alte secrete ale ingrijirii personale. Inscrierile pentru acest seminar vor fi deschise in a doua saptamana din octombrie, urmareste pagina de Facebook Sun Plaza pentru detalii.

Fii altfel, reinventeaza-ti stilul si frumusetea!


Kudika
1 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.